Discover gebruiken om updates voor je interesses te ontvangen

Je kunt informatie ontvangen over je interesses (zoals je favoriete sportteam of nieuwssite) zonder ernaar te zoeken.

Discover bekijken

Je kunt Discover op een aantal verschillende manieren bekijken:

• Open de Google-app op je iPhone of iPad.
  • Op google.com via de browser op je iPhone. Opmerking: Deze functie is mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.

Bepalen wat je wilt zien in Discover

Je kunt je instellingen wijzigen om Google te laten weten welke typen updates je in Discover wilt zien. Meer informatie over hoe je kunt aanpassen wat je ziet in Discover.

Discover uitschakelen

Discover uitschakelen in de Google-app
  1. Open de Google-app Google op je iPhone of iPad.

2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Discover
  3. Schakel Discover uit.

Discover uitschakelen in je browser
  1. Ga op je iPhone naar google.com.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Discover en dan Niet weergeven op homepage.

Opmerking: Deze functie is mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.

Hoe Google bepaalt wat je te zien krijgt in Discover

Google gebruikt informatie van je apparaat en uit andere Google-producten om te bepalen wat moet worden weergegeven in Discover.

Google maakt ook gebruik van gegevens die zijn opgeslagen in je Google-account. Deze gegevens zijn gebaseerd op instellingen die je kunt wijzigen of in- of uitschakelen. Deze instellingen kunnen de volgende omvatten:

• Web- en app-activiteit
  • Apparaatgegevens (Google kan deze informatie alleen gebruiken als je 'Web- en app-activiteit' hebt ingeschakeld.)
  • Locatiegeschiedenis (Google kan deze informatie alleen gebruiken als je 'Web- en app-activiteit' hebt ingeschakeld.)
  • Locatie-instellingen: Sommige updates in Discover worden weergegeven op basis van je thuislocatie. Als je thuislocatie niet beschikbaar is, kan Google je werklocatie of de huidige locatie van je apparaat gebruiken. Meer informatie over het instellen van je thuis- en werklocatie.