Now-kaarten gebruiken

Met Now-kaarten ontvangt u de juiste informatie op het juiste moment, zonder dat u ernaar hoeft te zoeken. U kunt bijvoorbeeld verkeersinformatie ontvangen voordat u naar uw werk gaat, populaire plaatsen in de buurt vinden, de actuele score van uw favoriete team ontvangen en nog veel meer.

Uw Now-kaarten bekijken

U kunt uw Now-kaarten op een aantal verschillende manieren bekijken:

• Open de Google-app Google .
  • Als u een Nexus-apparaat of de Google Play-versie van een apparaat heeft, veegt u met uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  • Als u de Google Now Launcher heeft, veegt u naar links terwijl het startscherm van uw telefoon wordt weergegeven.

Opmerking: Als u geen kaarten ziet, heeft u Google Now mogelijk uitgeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van Google Now.

Wijzigen welke Now-kaarten worden weergegeven

U kunt uw kaartinstellingen aanpassen zodat Google Now weet welke soorten kaarten u wilt zien. Meer informatie over het aanpassen van uw Now-kaarten.

Hoe Google Now bepaalt welke kaarten worden weergegeven

Google Now gebruikt informatie van uw apparaat en uit andere Google-producten om te bepalen wanneer kaarten worden weergegeven.

Google Now gebruikt ook gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account. Deze gegevens zijn gebaseerd op instellingen die u kunt in- of uitschakelen. Deze instellingen zijn onder andere:

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.