De feed gebruiken in de Google-app

Met de feed in de Google-app ontvangt u de juiste informatie op het juiste moment, zonder dat u ernaar hoeft te zoeken. U kunt bijvoorbeeld verkeersinformatie ontvangen voordat u naar uw werk gaat, populaire plaatsen in de buurt vinden of de actuele score van uw favoriete team ontvangen.

Uw feed bekijken

U kunt uw feed op een aantal verschillende manieren bekijken:

• In de Google-app Google .
  • Als u een Pixel- of Nexus-apparaat of een Google Play-versie van een apparaat heeft, veegt u naar rechts op het startscherm van uw apparaat.

Wordt uw feed niet weergegeven? Mogelijk moet u uw feed inschakelen.

Kiezen wat wordt weergegeven in uw feed

U kunt de instellingen wijzigen om Google te laten weten welke typen updates u wilt zien in uw feed. Meer informatie over het aanpassen van uw feed in de Google-app.

Hoe Google bepaalt wat wordt weergegeven in uw feed

Google gebruikt informatie van uw apparaat en uit andere Google-producten om te bepalen wat moet worden weergegeven in uw feed.

Google maakt ook gebruik van gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account. Deze gegevens zijn gebaseerd op instellingen die u kunt wijzigen of in- of uitschakelen. Deze instellingen kunnen de volgende omvatten:

• Web- en app-activiteit
  • Apparaatgegevens (Google kan deze informatie alleen gebruiken als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld.)
  • Locatiegeschiedenis (Google kan deze informatie alleen gebruiken als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld.)
  • Locatie-instellingen: Sommige updates in uw feed worden weergegeven op basis van uw thuislocatie. Als uw thuislocatie niet beschikbaar is, kan Google uw werklocatie of de huidige locatie van uw apparaat gebruiken. Meer informatie over het instellen van uw thuis- en werklocaties.
Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.