De feed gebruiken in de Google-app

Met de feed in de Google-app ontvangt u de juiste informatie op het juiste moment, zonder dat u ernaar hoeft te zoeken. U kunt bijvoorbeeld verkeersinformatie ontvangen voordat u naar uw werk gaat, populaire plaatsen in de buurt vinden of de actuele score van uw favoriete team ontvangen.

Uw feed bekijken

U kunt uw feed op een aantal verschillende manieren bekijken:

• In de Google-app Google .
  • Als u een Nexus-apparaat of de Google Play-versie van een apparaat heeft, veegt u met uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

Ziet u uw feed niet? Mogelijk moet u uw feed inschakelen.

Kiezen wat wordt weergegeven in uw feed

U kunt uw instellingen wijzigen om Google te laten weten welke typen updates u wilt weergeven in uw feed. Meer informatie over het aanpassen van uw feed in de Google-app.

Hoe Google bepaalt wat wordt weergegeven in uw feed

Google gebruikt informatie van uw apparaat en uit andere Google-producten om te bepalen wat in uw feed wordt weergegeven.

Google gebruikt ook gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account. Deze gegevens zijn gebaseerd op instellingen die u kunt wijzigen of kunt in- of uitschakelen. Deze instellingen zijn onder andere:

• Web- en app-activiteit
  • Apparaatgegevens ('Web- en app-activiteit' moet zijn ingeschakeld als u wilt dat Google deze gegevens gebruikt.)
  • Locatiegeschiedenis ('Web- en app-activiteit' moet zijn ingeschakeld als u wilt dat Google deze gegevens gebruikt.)
  • Locatie-instellingen: Bepaalde updates in uw feed worden weergegeven op basis van uw thuislocatie. Als uw thuislocatie niet beschikbaar is, kan Google uw werklocatie of de huidige locatie van uw apparaat gebruiken. Meer informatie over het instellen van uw thuis- en werklocaties.
Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.