Brug feedet i Google-appen

Du kan bruge feedet i Google-appen til at få de rigtige oplysninger på det helt rigtige tidspunkt uden at søge efter dem. Du kan f.eks. få pendleroplysninger, inden du tager på arbejde, finde populære steder i nærheden eller se stillingen i en igangværende kamp med det sportshold, du følger.

Se dit feed

Du kan se dit feed på flere forskellige måder:

• I Google-appen Google .
  • Hvis du har en Pixel-enhed eller en enhed i Google Play-udgave, skal du stryge til højre fra startskærmen på enheden.

Kan du ikke se dit feed? Du er muligvis nødt til at aktivere dit feed.

Vælg, hvad der skal vises i dit feed

Du kan ændre dine indstillinger for at give Google besked om, hvilke typer opdateringer du vil se i dit feed. Få oplysninger om, hvordan du tilpasser dit feed i Google-appen.

Hvordan Google bestemmer, hvad der vises i dit feed

Google bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i dit feed.

Google bruger også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte:

• Web- og appaktivitet
  • Enhedsoplysninger (Web- og appaktivitet skal være slået til, før Google kan bruge disse oplysninger).
  • Placeringshistorik (Web- og appaktivitet skal være slået til, før Google kan bruge disse oplysninger).
  • Indstillinger for placering: Nogle af opdateringerne i dit feed vises baseret på den placering, du har angivet som hjem. Hvis du ikke har angivet en placering som hjem, bruger Google muligvis din arbejdsplacering eller enhedens aktuelle placering. Få oplysninger om, hvordan du angiver placeringer for hjem og arbejde.