Brug Nu-kort

Du kan bruge Nu-kort til at få de rigtige oplysninger på det helt rigtige tidspunkt uden at søge efter dem. Du kan f.eks. få pendleroplysninger, inden du tager på arbejde, finde populære steder i nærheden, se resultatet i dit yndlingsholds kamp og meget mere.

Se dine Nu-kort

Du kan se dine Nu-kort på flere forskellige måder:

• Åbn Google-appen Google .
  • Hvis du har en Nexus-enhed eller en enhed i Google Play-udgave, skal du stryge fingeren fra bunden og opad på en hvilken som helst skærm på denne enhed.
  • Hvis du har Google Nu Starter åben, skal du stryge mod venstre, når du er på telefonens startskærm.

Bemærk! Hvis du ikke kan se nogen kort, har du muligvis slået Google Nu fra. Lær, hvordan du slår Google Nu til.

Rediger, hvilke Nu-kort der vises

Du kan tilpasse dine kortindstillinger, så Google Nu ved, hvilke slags kort du vil se. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser dine Nu-kort.

Sådan afgør Google Nu, hvilke kort der skal vises

Google Nu anvender oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at afgøre, hvilke kort der skal vises.

Google Nu anvender også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, som du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte:

• Web- og appaktivitet
  • Enhedsoplysninger (Web- og appaktivitet skal slås til, før Google Nu kan anvende disse oplysninger).
  • Placeringshistorik (Web- og appaktivitet skal slås til, før Google Nu kan anvende disse oplysninger).
  • Placeringsindstillinger: Nogle Nu-kort vises på baggrund af placeringen for dit hjem. Hvis placeringen for dit hjem ikke er tilgængelig, anvender Google Nu muligvis placeringen for dit arbejde eller enhedens aktuelle placering. Få oplysninger om, hvordan du angiver placering for hjem og arbejde.