Brug feedet i Google-appen

Du kan bruge feedet i Google-appen til at få de rigtige oplysninger på det helt rigtige tidspunkt uden at søge efter dem. Du kan f.eks. få pendleroplysninger, inden du tager på arbejde, finde populære steder i nærheden eller se stillingen i en igangværende kamp med det sportshold, du følger.

Se dit feed

Du kan se dit feed på forskellige måder:

• I Google-appen Google .
  • Hvis du har en Nexus-enhed eller en enhed i Google Play-udgave, kan du stryge fingeren fra bunden og opad på en hvilken som helst skærm på denne enhed.

Kan du ikke finde dit feed? Du skal muligvis aktivere dit feed.

Vælg, hvad der vises i dit feed

Du kan ændre dine indstillinger for at give Google besked om, hvilke typer opdateringer du vil se i dit feed. Se, hvordan du tilpasser dit feed i Google-appen.

Hvordan Google bestemmer, hvad der vises i dit feed

Google anvender oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i dit feed.

Google anvender også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, som du kan ændre eller slå til og fra. Disse indstillinger kan omfatte:

• Web- og appaktivitet
  • Enhedsoplysninger (web- og appaktivitet skal aktiveres, før Google kan anvende disse oplysninger).
  • Placeringshistorik (web- og appaktivitet skal aktiveres, før Google kan anvende disse oplysninger).
  • Placeringsindstillinger: Nogle opdateringer vises på baggrund af placeringen for dit hjem. Hvis placeringen for dit hjem ikke er tilgængelig, anvender Google muligvis placeringen for dit arbejde eller enhedens aktuelle placering. Få oplysninger om, hvordan du angiver placering for hjem og arbejde.