Personalitzar el que veieu a Discover

Amb Discover, podeu veure novetats sobre els temes que us interessen, com ara el vostre equip esportiu o lloc web de notícies preferits, sense haver de cercar-los. Podeu triar els tipus de novetats que voleu veure a la secció Discover de l'aplicació Google o quan navegueu pel web al telèfon.

Important: és possible que algunes d'aquestes funcions no estiguin disponibles en tots els idiomes o països.

Trobar Discover

Podeu fer que Discover es mostri de dues maneres:

• A l'aplicació Google  de l'iPhone o l'iPad.
  • Al navegador de l'iPhone, a google.com.

Personalitzar Discover

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes o països.

Pas 1: activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions

Si voleu personalitzar Discover, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions per desar les vostres cerques, l'historial de navegació i altres activitats al vostre Compte de Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a la pàgina Controls d'activitat.
  2. Activeu Activitat al web i en aplicacions.

Pas 2: trieu les novetats que voleu rebre

Deixar de seguir temes al navegador
  1. A l'iPhone, aneu a google.com al navegador.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos.
  4. Desmarqueu els temes dels quals no voleu veure novetats.
Seguir temes nous

Quan cerqueu un interès, podeu seguir-lo per rebre'n novetats a Discover.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Google o aneu a google.com al navegador.
  2. Cerqueu un interès, com ara un programa de televisió o un equip esportiu.
  3. Toqueu Segueix Afegeix si veieu una targeta amb aquesta opció.
Deixar de veure històries sobre temes concrets o de fonts específiques
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Google o aneu a google.com al vostre navegador.
  2. A la part superior dreta de la targeta, toqueu Més Organitza i, a continuació, No m'interessa [tema] o No m'interessen les històries que ofereix [font].

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes o països.

Recuperar una targeta suprimida
  1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a google.com al navegador.
  2. Toqueu Menú Menú i després Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i després Amagat.
  4. A "Fonts", deixeu d'amagar la font que voleu recuperar.
Recuperar temes suprimits
  1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a google.com al navegador.
  2. Toqueu Menú Menú i després Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i després Amagat.
  4. A "Temes", deixeu d'amagar el tema que voleu recuperar.

Pas 3: canvieu la freqüència amb què veieu temes a Discover

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Google .
    • També podeu anar a google.com al navegador de l'iPhone.
  2. A la part inferior dreta de la targeta que us agradi, toqueu Control Grup de control.
  3. Toqueu Més Més per cercar més targetes sobre aquest tema.
    • Si no voleu deixar de seguir un tema, però en voleu veure menys contingut a Discover, toqueu Menys Menys.

Com decideix Google què us ha de mostrar a Discover

Per saber què s'ha de mostrar a Discover, Google utilitza informació del dispositiu i d'altres productes de Google.

Google també utilitza dades emmagatzemades al vostre Compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que podeu modificar, activar o desactivar. A continuació s'indiquen algunes d'aquestes opcions:

Desactivar Discover

Si no voleu veure novetats sobre els vostres interessos ni històries personalitzades, obteniu informació sobre com podeu desactivar Discover.

Articles relacionats