Personalitzar el que veieu a Discover

Amb Discover, podeu veure novetats sobre els temes que us interessen, com ara el vostre equip esportiu o lloc web de notícies preferits, sense haver de cercar-los. Podeu triar els tipus de novetats que voleu veure a la secció Discover de l'aplicació Google o quan navegueu pel web al telèfon.

Important: és possible que algunes d'aquestes funcions no estiguin disponibles en tots els idiomes o països.

Trobar Discover

Teniu diverses maneres de trobar Discover:

• A l'aplicació Google .
  • Al telèfon o a la tauleta Android, utilitzeu el navegador per anar a google.com.
  • En alguns dispositius, llisqueu cap a la dreta des de la pantalla d'inici.

Personalitzar Discover

Per gestionar el contingut de Discover, seleccioneu una de les opcions següents.

Si utilitzeu:

• Chrome: aneu a Gestionar els articles suggerits.
  • Una aplicació Google o google.com: apliqueu aquestes indicacions per triar quines novetats rebeu, seguiu o deixeu de seguir.

Pas 1: activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions

L'opció Activitat al web i en aplicacions desa les vostres cerques, l'historial de navegació i altres activitats al vostre Compte de Google.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o inicial i, a continuació, Les teves dades a la Cerca.
  3. A "Controls per a tot Google" toqueu Activitat al web i en aplicacions.
  4. Activeu Activitat al web i en aplicacions.

Pas 2: trieu les novetats que voleu rebre

Seguir temes nous

Quan cerqueu un interès, podeu seguir-lo per rebre'n actualitzacions a Discover.

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Interessos i, a continuació, Els teus interessos.
  3. A "A partir de la teva activitat", per seguir temes nous toqueu Afegeix Afegeix.
    • Per amagar un tema a Discover, toqueu Bloqueja .

Al navegador

1. Al navegador del telèfon o de la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú menu icon i, a continuació, Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i, a continuació, Els teus interessos.
  4. A "A partir de la teva activitat", per seguir temes nous toqueu Afegeix Afegeix.
    • Per amagar un tema a Discover, toqueu Bloqueja .
Deixar de seguir temes al navegador
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com des del navegador.

2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració.

3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i, a continuació, Els teus interessos.

4. A "Temes que segueixes", desmarqueu els temes dels quals no voleu veure novetats.

Deixar de veure històries sobre temes concrets o de fonts específiques

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes o països.

1. Obriu l'aplicació Google , o bé aneu a google.com des del navegador.
  2. A la part inferior dreta de la targeta, toqueu Més opcions  i, a continuació, No m'interessa [tema] o No mostris contingut de: [font].
Recuperar els temes o les fonts que heu suprimit

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Interessos i, a continuació, Amagat.
  3. Al costat del tema o de la font que vulgueu recuperar, toqueu Deixa d'amagar Deixa d.

Al navegador

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com des del navegador.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i, a continuació, Amagat.
  4. Al costat del tema o de la font que vulgueu recuperar, toqueu Deixa d'amagar Deixa d.

Pas 3: canvieu la freqüència amb què veieu temes a Discover

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google  o aneu a google.com des del navegador.
  2. A la part inferior dreta de la targeta que us agradi, toqueu M'agrada Preferit.

Per trobar i editar els vostres m'agrades, visiteu google.com/search/contribution/reactions.

Important: sou l'única persona que pot veure les històries que us agraden, però és possible que les vostres seleccions es comparteixin de manera anònima amb els editors.

Com decideix Google què us ha de mostrar a Discover

Per saber què s'ha de mostrar a Discover, Google utilitza informació del dispositiu i d'altres productes de Google.

Google també utilitza dades emmagatzemades al vostre Compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que podeu modificar, activar o desactivar. A continuació s'indiquen algunes d'aquestes opcions:

Desactivar Discover

Si no voleu rebre informació actualitzada sobre els temes que us interessen ni històries personalitzades, obteniu informació sobre com podeu desactivar Discover.

Recursos relacionats

Com decideix Google què us ha de mostrar a Discover

Per saber què s'ha de mostrar a Discover, Google utilitza informació del dispositiu i d'altres productes de Google.

Google també utilitza dades emmagatzemades al vostre Compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que podeu modificar, activar o desactivar. A continuació s'indiquen algunes d'aquestes opcions:

Desactivar Discover

Si no voleu veure novetats sobre els temes que us interessen ni històries personalitzades, obteniu informació sobre com podeu desactivar Discover.

Articles relacionats