Vad hände med iGoogle?

iGoogle stängdes ned den 1 november 2013. Den mobila versionen inaktiverades den 31 juli 2012.

Därför stängdes iGoogle ned

Vi lanserade iGoogle 2005, innan någon riktigt kunde föreställa sig hur informationen skulle anpassas i dagens webb- och mobilappar. Med appar som körs på plattformar som Chrome och Android behövdes iGoogle inte lika mycket längre.

Vad händer med de uppgifter som lagrats i mina gadgetar?

Produkter från Google, som Gmail och Drive

Alla dina personliga uppgifter i andra produkter från Google är tillgängliga även i fortsättningen. Till dessa produkter hör GmailGoogle KalenderGoogle EkonomiGoogle DriveGoogle Bokmärken och Google Listor

Gadgetar i iGoogle

De flesta gadgetarna i iGoogle har skapats och underhålls av utvecklare utanför Google. Om du vill exportera dina uppgifter kontaktar du personen som skapat gadgeten direkt.

Alternativ till iGoogle

• Dator: Det finns ett antal alternativ för stationära datorer. Om du använder Chrome finns det produktivitetsverktyg och appar som du kan ladda ned i Chrome Web Store. Du kan dessutom anpassa Chrome med ett tema.
  • Mobil: Google Play finns appar av olika slag, från spel till nyhetsläsare till widgets för startskärmen.