Vad hände med iGoogle?

iGoogle stängdes ned den 1 november 2013. Den mobila versionen inaktiverades den 31 juli 2012.

Därför stängdes iGoogle ned

Vi lanserade iGoogle 2005, innan någon riktigt kunde föreställa sig hur informationen skulle anpassas i dagens webb- och mobilappar. Med appar som körs på plattformar som Chrome och Android behövdes iGoogle inte lika mycket längre.

Vad händer med de uppgifter som lagrats i mina gadgetar?

Produkter från Google, som Gmail och Drive

Alla dina personliga uppgifter i andra produkter från Google är tillgängliga även i fortsättningen. Till dessa produkter hör GmailGoogle KalenderGoogle EkonomiGoogle DriveGoogle Bokmärken och Google Listor

Gadgetar i iGoogle

De flesta gadgetarna i iGoogle har skapats och underhålls av utvecklare utanför Google. Om du vill exportera dina uppgifter kontaktar du personen som skapat gadgeten direkt.

Alternativ till iGoogle

• Dator: Det finns ett antal alternativ för stationära datorer. Om du använder Chrome finns det produktivitetsverktyg och appar som du kan ladda ned i Chrome Web Store. Du kan dessutom anpassa Chrome med ett tema.
  • Mobil: Google Play finns appar av olika slag, från spel till nyhetsläsare till widgets för startskärmen.
page author courtney

Courtney är expert på Sök och har skrivit den här hjälpsidan. Här nedan kan du ge henne feedback på sidan.