Wat is er aan de hand met iGoogle?

iGoogle is op 1 november 2013 beëindigd. De mobiele versie is op 31 juli 2012 beëindigd.

Waarom iGoogle is beëindigd

iGoogle is in 2005 gelanceerd, nog voordat iemand zich helemaal kon voorstellen hoe internet en mobiele apps informatie zouden personaliseren. Met apps op platforms zoals Chrome en Android is de noodzaak voor iGoogle verdwenen.

Wat gebeurt er met de gegevens die zijn opgeslagen in mijn gadgets?

Google-producten, zoals Gmail en Drive

Al uw persoonlijke gegevens in andere Google-producten zijn nog steeds beschikbaar. Deze producten zijn onder andere GmailGoogle AgendaGoogle FinanceGoogle DriveGoogle Bladwijzers en Google Taken

iGoogle-gadgets

De meeste iGoogle-gadgets zijn gemaakt en onderhouden door ontwikkelaars buiten Google. Als u uw gegevens wilt exporteren, moet u rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar van die gadget.

Alternatieven voor iGoogle