Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bruk håndskrift for å søke

Du kan skrive søkeord med fingeren i stedet for å taste dem inn via tastaturet. Mens du skriver, blir den håndskrevne teksten overført til søkefeltet.

Tilgjengelighet

Du kan bruke håndskrift på disse enhetene:

• Telefoner med Android 2.3 og høyere
  • Nettbrett med Android 4.0 og høyere

Slå håndskrift av eller på

1. Åpne Søkeinnstillinger på telefonen eller nettbrettet.
  2. Gå til «Håndskrift»-delen.
    • For å slå på håndskrift, trykk på Slå på.
    • For å slå av håndskrift, trykk på Slå av.
  3. Trykk på Lagre nederst på siden.

Tips: Last inn siden i nettleseren på nytt for å se endringene.

Slik søker du med håndskrift

1. Når håndskrift er slått på, kan du gå til google.com på mobilenheten din.
  2. Trykk på Håndskrift nederst til høyre.
  3. Bruk en finger til å skrive inn søkeordene hvor som helst på skjermen.
    • Etter hvert som du skriver, blir den håndskrevne teksten gjort om til bokstaver i søkefeltet.
  4. Trykk på Søk Søk.

Tips og triks

• Slett bokstaver: Trykk på Slett Fjern nederst på siden.
  • Begynn på nytt: Trykk på Tøm Fjern i søkefeltet.
  • Klargjør tegn: Når du skriver et tegn som kan forveksles med et annet, for eksempel null (tallet) og O (bokstaven), kan det hende en liste med alternativer vises nederst på skjermen.
  • Bruk forslag: For å spare tid kan det hende du ser en liste over foreslåtte søkeord i søkefeltet etter hvert som du skriver. Trykk på et forslag for å søke etter det. For å utforske et relatert søk, trykk på pilen.
  • Bruk symboler: Prøv symboler og spesialtegn, for eksempel +, @, & og $.