Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hakeminen käsinkirjoituksen avulla

Voit kirjoittaa hakutermit näppäimistön sijaan sormellasi. Käsinkirjoittamasi teksti muunnetaan sanoiksi hakukentässä.

Saatavuus

Voit käyttää käsinkirjoitusta

• puhelimilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 2.3 tai uudempi
  • tableteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.0 tai uudempi.

Käsinkirjoitus päälle tai pois päältä

1. Avaa Hakuasetukset puhelimella tai tabletilla.
  2. Siirry Käsinkirjoitus-kohtaan.
    • Laita Käsinkirjoitus päälle valitsemalla Ota käyttöön.
    • Laita Käsinkirjoitus pois päältä valitsemalla Poista käytöstä.
  3. Valitse sivun alareunasta Tallenna.

Vinkki: Päivitä selain, jotta näet muutokset.

Käsinkirjoituksen avulla hakeminen

1. Kun käsinkirjoitus on päällä, siirry mobiililaitteellasi osoitteeseen google.com.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Käsinkirjoitus.
  3. Kirjoita hakutermejä mihin tahansa näytön kohtaan sormellasi.
    • Käsin kirjoittamasi kirjaimet muunnetaan tekstiksi hakukentässä sitä mukaa kuin kirjoitat.
  4. Valitse Haku Hae.

Vinkkejä ja niksejä

• Kirjainten poistaminen: Valitse sivun alareunasta Poista Tyhjennä.
  • Alusta aloittaminen: Valitse hakukentästä Tyhjennä Tyhjennä.
  • Merkkien selventäminen: Jos kirjoitat merkin, jota voi helposti luulla toiseksi merkiksi, kuten 0 (numero) ja O (kirjain), näytön alareunaan saattaa avautua vaihtoehtoja sisältävä luettelo.
  • Ennakointien käyttäminen: Kirjoittamisen aikana hakukenttään saattaa ilmestyä ennakoituja hakutermejä, joiden avulla voit säästää aikaa. Kosketa ennakointia hakeaksesi kyseistä termiä. Jos haluat tutustua samankaltaisiin hakuihin, kosketa nuolta.
  • Symbolien lisääminen: Kokeile symboleja ja erikoismerkkejä, kuten +, @, & ja $.