Haku käsinkirjoituksella

Voit kirjoittaa hakutermit näppäimistön sijaan sormellasi. Käsinkirjoittamasi teksti muunnetaan sanoiksi hakukentässä.

Hae kirjoittamalla (1:07)

Käsinkirjoituksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Siirry puhelimella tai tabletilla Hakuasetukset-sivulle.
  2. Siirry Käsinkirjoitus-osioon.
    • Ota Käsinkirjoitus käyttöön valitsemalla Ota käyttöön
    • Poista Käsinkirjoitus käytöstä valitsemalla Poista käytöstä.
  3. Valitse sivun alaosassa Tallenna.

Huom. Selainikkuna täytyy ehkä päivittää, jotta muutokset tulevat voimaan.

Hakeminen käsinkirjoituksella

1. Kun Käsinkirjoitus on käytössä, siirry mobiililaitteellasi osoitteeseen google.com.
  2. Kosketa näytön oikeassa alakulmassa Käsinkirjoitus .
  3. Kirjoita hakutermejä mihin tahansa näytön kohtaan sormellasi. Käsin kirjoittamasi kirjaimet muunnetaan tekstiksi hakukentässä sitä mukaa kuin kirjoitat.
  4. Valitse Haku Hae.

Vinkkejä

• Kirjaimien poistaminen: Valitse sivun alaosassa Poista .
  • Alusta aloittaminen: Valitse hakukentässä Tyhjennä Tyhjennä.
  • Merkkien selventäminen: Jos kirjoitat merkin, jota voi helposti luulla toiseksi merkiksi, kuten 0 (numero) ja O (kirjain), näytön alareunaan saattaa avautua vaihtoehtoja sisältävä luettelo.
  • Ennakointien käyttäminen: Kirjoittamisen aikana hakukenttään saattaa ilmestyä ennakoituja hakutermejä, joiden avulla voit säästää aikaa. Kosketa ennakointia hakeaksesi kyseistä termiä. Jos haluat tutustua samankaltaisiin hakuihin, kosketa nuolta .
  • Symbolien lisääminen: Kokeile symboleja ja erikoismerkkejä, kuten +, @, & ja $.

Saatavuus

Voit käyttää Käsinkirjoitusta seuraavilla laitteilla:

• puhelimet, joiden käyttöjärjestelmä on Android 2.3 tai uudempi
  • tabletit, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.0 tai uudempi.