Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ändra webbläsarinställningarna för Sök

Du kan ändra webbläsarinställningarna för Google Sök, till exempel inställningarna för språk, plats och video.

Ändra sökinställningarna

Om du är inloggad på ditt Google-konto när du sparar inställningarna används samma inställningar i alla webbläsare där du är inloggad.

1. Besök google.com på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  3. Välj sökinställningar.
  4. Klicka på Spara längst ned.

Inställningar som du kan ändra

Vilka inställningar som finns beror på om du använder en dator, surfplatta eller telefon.

• SafeSearch-filter
  • Söka med autoslutför
  • Resultat per sida
  • Upplästa svar
  • Var resultaten öppnas
    • Sökresultat på Google Bilder visas alltid på en ny flik även om kryssrutan Öppna varje resultat i ett nytt fönster i webbläsaren är markerad.
  • Tidigare sökningar
  • Språk
  • Plats
  • Handskrift
  • Video
    • Videor kan börja spelas upp automatiskt utan ljud. Du kan aktivera eller inaktivera automatisk uppspelning av videor. Du kan även välja när de får spelas upp, t.ex. via wifi eller mobildatanätverk.