Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Endre nettleserinnstillingene for Søk

Du kan endre nettleserinnstillingene for Google Søk, for eksempel innstillinger for språk, posisjon og video.

Endre søkeinnstillingene dine

​Hvis du er logget på Google-kontoen din når du lagrer innstillingene, brukes de samme innstillingene i alle nettlesere du er logget på.

1. Gå til google.com på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Velg søkeinnstillingene dine.
  4. Klikk på Lagre nederst.

Innstillinger du kan endre

Hvilke innstillinger du kan velge, avhenger av om du bruker datamaskin, nettbrett eller telefon.

• Sikkert Søk-filtre
  • Søk med autofullføring
  • Resultater per side
  • Talesvar
  • Hvor resultatene åpnes
    • Selv om du velger «Åpne hvert valgte resultat i et nytt nettleservindu», åpnes søkeresultater for Google Bildesøk alltid i en ny fane.
  • Tidligere søk
  • Språk
  • Sted
  • Håndskrift
  • Video
    • Videoer kan spilles av automatisk, uten lyd. Du kan slå på eller av disse automatiske forhåndsvisningene av videoer. Du kan også velge når de skal spilles av, for eksempel via Wi-Fi eller med mobildata.