Endre Google Søk-innstillingene for nettleseren

Du kan velge hvilke Google Søk-innstillinger du vil bruke når du søker i en nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox. Innstillingene omfatter Sikkert søk, tidligere søk og sted.

Endre søkeinnstillingene dine

Hvis du er logget på når du lagrer innstillingene, bruker du de samme innstillingene i alle nettlesere der du er logget på.

1. Gå til Søkeinnstillinger-siden.
  2. Sørg for at du er logget på Google-kontoen din. (Hvis du ser en blå Logg på-knapp øverst til høyre, er du ikke logget på.)
  3. Velg søkeinnstillingene dine.
  4. Klikk på Lagre nederst på siden.

Merknader:

• Innstillingene dine i Google-appen er forskjellige fra innstillingene for søk i nettlesere. Finn ut hvordan du endrer innstillingene i Google-appen.
  • Selv om det er merket av for «Åpne hvert valgte resultat i et nytt nettleservindu», åpnes søkeresultater for Google Bildesøk alltid i en ny fane.

Innstillinger du kan endre

Hvilke innstillinger du ser, varierer avhengig av om du bruker datamaskin, nettbrett eller en telefon.