Lagre søkeinnstillingene dine

Du kan lagre søkeinnstillingene dine i Google-kontoen din, slik at innstillingene dine er de samme på alle telefonene, nettbrettene og datamaskinene du bruker.

Slik lagrer du innstillingene i kontoen din

Telefoninnstillingene lagres atskilt fra innstillingene for datamaskiner og nettbrett. Når du har fulgt trinnene nedenfor på datamaskinen eller nettbrettet, må du følge dem på nytt på telefonen din. Hvis du bruker Google Søkeapp, finnes det også andre innstillinger som du kan endre via innstillingersiden i appen.

1. Gå til Søkeinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Logg øverst til høyre hvis du ikke allerede er pålogget.
  3. Angi søkeinnstillingene dine.
  4. Klikk på Lagre nederst på siden.

Nå er innstillingene dine de samme så lenge du er pålogget, uansett hvilken enhet du bruker.

Gå til Søkeinnstillinger-siden

Innstillingene lagres fortsatt ikke

Hvis innstillingene fortsatt ikke lagres etter at du har fulgt trinnene ovenfor, må du sjekke at du har aktivert informasjonskapsler i nettleseren din. Deretter kan du prøve trinnene en gang til. Finn ut hvordan du aktiverer informasjonskapsler i Chrome, Internet Explorer, Firefox og Safari.

Hvis innstillingene fortsatt ikke lagres etter å ha aktivert informasjonskapsler, kan du publisere et innlegg i Google Søk-forumet og nevne at du allerede har fulgt instruksjonene i denne artikkelen.

Lagre innstillingene dine uten å være pålogget

Når du ikke er pålogget lagres innstillingene på datamaskinen og i nettleseren du bruker der og da.

Disse innstillingene kan endres i følgende tilfeller:

• Hvis du bytter til en annen datamaskin eller nettleser, som ikke har samme innstillinger.
  • Hvis noen andre går til Søkeinnstillinger-siden og gjør endringer.

Når du ikke er pålogget, lagres innstillingene dine i en liten nettleserfil på datamaskinen din som kalles en informasjonskapsel, hvis du har slått på informasjonskapsler.