Endre Google Søk-innstillingene for nettleseren

Du kan velge hvilke Google Søk-innstillinger du vil bruke når du søker i en nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox. Innstillingene omfatter Sikkert Søk, søkeloggen og posisjon.

Endre søkeinnstillingene dine

Hvis du er logget på når du lagrer innstillingene, bruker du de samme innstillingene i alle nettlesere der du er logget på.

1. Gå til Søkeinnstillinger-siden.
  2. Sørg for at du er logget på Google-kontoen din. (Hvis du ser en blå Logg på-knapp øverst til høyre, er du ikke logget på.)
  3. Velg søkeinnstillingene dine.
  4. Klikk på Lagre nederst på siden.

Merk: Innstillingene i Google-appen er ikke de samme som innstillingene for søk i nettlesere. Finn ut hvordan du endrer innstillingene i Google-appen.

Innstillingene du kan endre

Hvilke innstillinger du ser, varierer avhengig av om du bruker en datamaskin, et nettbrett eller en telefon.

page author courtney

Denne hjelpesiden er skrevet av Courtney, som er ekspert på Søk. Nedenfor kan du gi henne tilbakemelding om siden.