Uw browserinstellingen voor Google Zoeken wijzigen

U kunt de gewenste instellingen voor Google Zoeken instellen wanneer u zoekt met een browser, zoals Chrome of Firefox. Hierbij gaat het onder andere om de instellingen voor SafeSearch, eerdere zoekopdrachten en locatie.

Uw zoekinstellingen wijzigen

Als u bent ingelogd op het moment dat u de instellingen opslaat, zijn uw instellingen gelijk in elke browser waarbij u bent ingelogd.

1. Ga naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Google-account. (Als u in de rechterbovenhoek de blauwe knop Inloggen ziet, bent u niet ingelogd.)
  3. Kies uw zoekinstellingen.
  4. Klik onder aan de pagina op Opslaan.

Opmerking: Uw instellingen voor de Google-app verschillen van de instellingen die u gebruikt om te zoeken met een browser. Meer informatie over het wijzigen van uw instellingen voor de Google-app.

Instellingen die u kunt wijzigen

Welke instellingen u ziet, is afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, een computer, tablet of telefoon.

hc_author_kelly

Kaley maakt deel uit van het ondersteuningsteam voor Google Zoeken en is auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder suggesties voor haar achter hoe ze dit artikel kan verbeteren.