Uw browserinstellingen voor Google Zoeken wijzigen

U kunt de gewenste instellingen voor Google Zoeken instellen wanneer u zoekt met een browser, zoals Chrome of Firefox. Hierbij gaat onder andere om de instellingen voor SafeSearch, zoekgeschiedenis en locatie.

Uw zoekinstellingen wijzigen

Als u bent ingelogd op het moment dat u de instellingen opslaat, zijn uw instellingen gelijk in elke browser waarbij u bent ingelogd.

1. Ga naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Google-account. (Als u in de rechterbovenhoek de blauwe knop Inloggen ziet, bent u niet ingelogd.)
  3. Kies uw zoekinstellingen.
  4. Klik onder aan de pagina op Opslaan.

Opmerking: Uw instellingen voor de Google-app verschillen van de instellingen die u gebruikt om te zoeken met een browser. Meer informatie over het wijzigen van uw instellingen voor de Google-app.

Instellingen die u kunt wijzigen

Welke instellingen u ziet, is afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, een computer, tablet of telefoon.

page author courtney

Courtney is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig