Uw zoekinstellingen opslaan

U kunt uw zoekinstellingen opslaan in uw Google-account, zodat uw instellingen altijd hetzelfde zijn, welke telefoon, tablet of computer u ook gebruikt.

Instellingen opslaan in uw account

Telefooninstellingen worden afzonderlijk opgeslagen, niet tegelijk met de instellingen voor computer en tablet. Nadat u de volgende stappen op uw computer of tablet heeft uitgevoerd, moet u ze ook op uw telefoon uitvoeren. Als u de Google Zoeken-app gebruikt, zijn er ook nog instellingen die u kunt wijzigen op de pagina Instellingen van de app.

1. Ga naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Klik op Inloggen in de rechterbovenhoek als u nog niet bent ingelogd.
  3. Kies uw zoekinstellingen.
  4. Klik op Opslaan onder aan de pagina.

Nu zijn uw instellingen hetzelfde zolang u bent ingelogd, welk apparaat u ook gebruikt.

Naar de pagina Zoekinstellingen

Instellingen worden nog niet opgeslagen

Als de instellingen nog steeds niet worden opgeslagen nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, controleert u of cookies zijn ingeschakeld in uw browser. Voer vervolgens deze stappen opnieuw uit. Meer informatie over het inschakelen van cookies in Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari.

Als de instellingen nog steeds niet worden opgeslagen nadat u cookies heeft ingeschakeld, plaatst u een bericht op het Google Zoeken-forum en geeft u aan dat u de instructies in dit artikel al heeft gevolgd.

Instellingen opslaan wanneer u niet bent ingelogd

Wanneer u niet bent ingelogd, worden de instellingen die u aanpast opgeslagen in de browser en op de computer die u op dat moment gebruikt.

Deze instellingen kunnen veranderen als:

• U overschakelt naar een andere browser of computer met andere instellingen.
  • Iemand anders naar de pagina Zoekinstellingen gaat en daar iets verandert.

Als u niet bent ingelogd, worden uw instellingen opgeslagen in een klein browserbestand op uw computer (een cookie genaamd), als u tenminste cookies heeft ingeschakeld.