Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Haun selainasetusten muuttaminen

Voit muuttaa Google Haun selainasetuksia, kuten kieltä, sijaintia ja videoasetuksia.

Hakuasetusten muuttaminen

Jos tallennat asetukset ollessasi kirjautuneena Google-tilillesi, asetukset pysyvät samoina kaikilla selaimilla, joilla kirjaudut sisään.

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse haluamasi hakuasetukset.
  4. Valitse alareunasta Tallenna.

Muutettavissa olevat asetukset

Valittavissa olevat asetukset riippuvat siitä, käytätkö tietokonetta, tablettia vai puhelinta.

• SafeSearch-suodattimet
  • Haku automaattisella täydennyksellä
  • Tuloksia sivulla
  • Puhutut vastaukset
  • Mihin tulokset avautuvat
    • Vaikka valitsisit "Avaa jokainen valittu tulos uuteen selainikkunaan", Googlen kuvahakutulokset avautuvat aina uudelle välilehdelle.
  • Hakuhistoria
  • Kieli
  • Sijainti
  • Käsinkirjoitus
  • Video
    • Videoiden toisto voi alkaa automaattisesti ilman ääntä. Voit ottaa nämä automaattisesti käynnistyvät videoiden esikatselut käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Voit myös valita, milloin niitä toistetaan, esim. Wi-Fi- tai mobiiliverkoissa.