Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rediger dine browserindstillinger for Søgning

Du kan ændre dine browserindstillinger for Google Søgning, f.eks. sprog, placering og videoindstillinger.

Rediger dine søgeindstillinger

Hvis du er logget ind på din Google-konto, når du gemmer dine indstillinger, forbliver indstillingerne de samme i alle browsere, du logger ind i.

1. Gå til søgeindstillingerne på din computer.
  2. Øverst til højre skal du kigge efter profilbilledet for din Google-konto for at tjekke, at du er logget ind på din Google-konto.
    • Hvis du kan se valgmuligheden "Log ind", er du ikke logget ind.
  3. Vælg dine søgeindstillinger.
  4. Klik på Gem nederst.

Indstillinger, du kan ændre

De indstillinger, du kan vælge, afhænger af, om du bruger en computer, en tablet eller en telefon.

• Filtre i Beskyttet søgning
  • Søg med autofuldførelse
  • Resultater pr. side
  • Oplæsning af svar
  • Hvor resultaterne åbnes
    • Selvom du markerer afkrydsningsfeltet ud for "Åbn hvert udvalgt resultat i et nyt browservindue", åbnes resultater fra Google Billedsøgning altid på en ny fane.
  • Tidligere søgninger
  • Sprog
  • Sted
  • Håndskrift
  • Video
    • Afspilning af videoer uden lyd kan starte automatisk. Du kan aktivere og deaktivere automatisk afspilning af videoforsmag. Du kan også vælge, hvornår de skal afspilles, f.eks. når du bruger Wi-Fi- eller mobildatanetværk.