Rediger dine browserindstillinger for Google Søgning

Når du søger i en browser som f.eks. Chrome eller Firefox, kan du redigere din indstillinger for Google Søgning. Indstillingerne omfatter Beskyttet søgning, automatisk afspilning af videoer, placering og meget mere.

Dine indstillinger for Google-appen er anderledes end indstillingerne for søgning ved hjælp af en browser. Se, hvordan du ændrer dine indstillinger for Google-appen.

Rediger dine søgeindstillinger

Hvis du er logget ind på din Google-konto, når du gemmer dine indstillinger, vil indstillingerne være de samme i alle browsere, du er logget ind på.

1. Gå til siden Søgeindstillinger.
  2. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
    Tip! Hvis der en blå "Log ind"-knap øverst til højre, så er du ikke logget ind.
  3. Vælg dine søgeindstillinger.
  4. Klik på Gem nederst på siden.

Indstillinger, du kan ændre

De indstillinger, du ser, varierer, afhængigt af om du bruger en computer, tablet eller telefon.

• Filtre til Beskyttet søgning
  • Søg ved hjælp af autofuldførelse
  • Resultater pr. side
  • Oplæsning af svar
  • Hvor åbnes resultaterne: Selvom du markerer afkrydsningfeltet ud for "Åbn hvert udvalgt resultat i et nyt browservindue", åbnes resultater fra Google Billedsøgning altid på en ny fane.
  • Tidligere søgninger
  • Sprog
  • Placering
  • Håndskrift
  • Video: Afspilning af videoer uden lyd kan starte automatisk. Du kan aktivere og deaktivere disse automatiske afspilninger af videoeksempler. Du kan også vælge, hvornår de skal afspilles, f.eks. når du bruger Wi-Fi- eller mobildatanetværk.