Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Canviar la configuració de la Cerca al navegador

Podeu canviar la configuració de la Cerca de Google al navegador, com ara les opcions d'idioma, d'ubicació i de vídeo.

Canviar la configuració de la cerca

Si teniu la sessió iniciada al Compte de Google quan deseu la configuració, es farà servir la mateixa configuració en tots els navegadors en què inicieu la sessió.

1. A l'ordinador, aneu a Configuració de la cerca.
  2. A la part superior dreta, cerqueu la foto de perfil del Compte de Google per comprovar que hi tingueu la sessió iniciada.
    • Si veieu l'opció "Inicia la sessió", vol dir que no la teniu iniciada.
  3. Trieu la configuració de cerca que vulgueu.
  4. A la part inferior, feu clic a Desa.

Opcions de configuració que podeu canviar

Les opcions de configuració que podeu triar depenen de si feu servir un ordinador, una tauleta o un telèfon.

• Filtres de SafeSearch.
  • Cerca amb compleció automàtica.
  • Resultats per pàgina.
  • Respostes de veu.
  • On s'obren els resultats.
    • Encara que seleccioneu l'opció "Obre cada resultat seleccionat en una finestra nova del navegador", els resultats de la cerca d'imatges de Google sempre s'obren en una pestanya nova.
  • Cerques anteriors.
  • Idioma.
  • Ubicació.
  • Escriptura a mà.
  • Vídeo.
    • Els vídeos es poden començar a reproduir automàticament sense so. Podeu activar o desactivar aquestes previsualitzacions de vídeo que es reprodueixen automàticament. També podeu triar quan es reprodueixen: amb Wi‑Fi o amb xarxes de dades mòbils.