Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Definir millor les cerques de Google

Hi ha diverses maneres de filtrar les cerques de Google perquè siguin més precises o adoptin noves direccions.

Cerca avançada

Google ofereix pàgines dissenyades per ajudar-vos a fer cerques web i cerques d'imatges especialitzades:

Filtres i temes

Després de fer una cerca, apareixen els botons de filtres i temes a prop de la barra de cerca. També es poden mostrar en altres llocs de la pàgina.

Filtres

Els filtres us permeten restringir els resultats a un tipus concret, com ara:

• Vídeos
  • Notícies
  • Imatges

Els filtres exactes i l'ordre en què apareixen són dinàmics. Es basen en el que els nostres sistemes poden considerar més útil per a la teva consulta. Si no trobeu el filtre que voleu, utilitzeu l'opció "Tots els filtres" per comprovar si n'hi ha d'altres disponibles.

Temes

Els temes us permeten afegir termes a la consulta per ajudar-vos a obtenir informació més específica o a explorar informació relacionada. Els temes rellevants d'una consulta es generen i es mostren automàticament. Es basen en el que els nostres sistemes entenen sobre com fan les cerques les persones i com s'analitza el contingut al web. Els temes estan disponibles en ordinadors per a la majoria de països o regions, i s'ampliaran a més països o regions i idiomes en dispositius mòbils.

Operadors

Per restringir els resultats de maneres concretes, podeu utilitzar operadors especials a la cerca. No afegiu cap espai entre l'operador i el terme de cerca. La cerca [site:nytimes.com] funciona, però la cerca [site: nytimes.com], no. Aquests són alguns dels operadors més populars:

Cercar una concordança exacta: introduïu una paraula o frase entre cometes. Per exemple: [l'edifici més alt].

Aneu a la nostra entrada de blog per obtenir més informació sobre com podeu fer cerques amb les cometes.

Cercar un lloc web concret: introduïu site: davant d'un lloc web o domini. Per exemple: [site:youtube.com vídeos de gats].

Excloure paraules de la cerca: introduïu - davant d'una paraula que vulgueu excloure. Per exemple: [jaguar velocitat -cotxe].

Resultats relacionats

Després de fer clic en un resultat web i tornar als resultats de la cerca, és possible que trobeu més resultats relacionats afegits al que s'ha generat originalment. Aquests resultats que s'han afegit estan relacionats amb el resultat web en què heu fet clic.

Cerques relacionades

Després de fer una cerca, trobareu cerques relacionades amb el que heu cercat originalment. Les cerques relacionades es generen automàticament en funció del que els nostres sistemes entenen sobre com fan les cerques les persones.

Configuració

A la Cerca de Google, podeu utilitzar les opcions de configuració que us permeten cercar coincidències amb determinats tipus de contingut o suprimir-los: