Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tips för mobilsökningar

Here are the most popular tips for doing Google searches on your phone or tablet.

Hämta Google-appen
Ladda ned Google-appen för Android eller iPhones och iPads.

Sök med hjälp av rösten
Prata med enheten för att söka på Google.

Skriv sökningen för hand
Skriv söktermen med fingret.

Sök efter bilder
Filtrera resultaten så att bara bilder visas.

Hantera tidigare sökningar
Se vilka sökningar du har gjort tidigare och radera de du inte vill ha längre.

Uppdatera din plats
När du uppdaterar platsen får du lokala resultat, till exempel butiker och bensinmackar i närheten.

Undvik explicita bilder
Aktivera SafeSearch om du vill filtrera bort explicita resultat från sökresultaten.

Note: Some features aren't available for all languages and devices.