Tips voor mobiele zoekopdrachten

Dit zijn de populairste tips voor het uitvoeren van Google-zoekopdrachten op uw telefoon of tablet.

De Google-app downloaden
Download de Google-app voor Android of iOS om te zoeken en Google Now te gebruiken.

Zoeken met uw stem
Praat tegen uw apparaat om acties uit te voeren, zoals zoeken, herinneringen instellen, routebeschrijvingen opvragen en berichten verzenden.

Zoeken met schrijven
Gebruik uw vinger om zoektermen te schrijven.

Zoeken naar afbeeldingen
Filter uw resultaten om alleen afbeeldingen weer te geven.

Uw zoekgeschiedenis beheren
Bekijk zoekopdrachten die u eerder heeft uitgevoerd en verwijder opdrachten die u niet meer nodig heeft.

Uw locatie bijwerken
Wanneer u uw locatie bijwerkt, ontvangt u lokale resultaten, zoals winkels en tankstations in de buurt.

Expliciete afbeeldingen vermijden
Schakel SafeSearch in om expliciete resultaten uit uw zoekresultaten te filteren.

Opmerking: Sommige functies zijn niet beschikbaar voor alle talen en apparaten.

page author courtney

Courtney is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig