Vinkkejä mobiilihakuun

Tässä ovat suosituimmat vinkit Google-hakujen tekemiseen puhelimella tai tabletilla.

Lataa Google-sovellus
Lataa Google-sovellus Androidille tai iPhonelle ja iPadille.

Tee haku puhumalla
Tee hakuja, luo muistutuksia, hae reittiohjeita ja lähetä viestejä puhumalla laitteelle.

Tee haku käsinkirjoituksella
Kirjoita hakutermi sormella.

Hae kuvia
Rajaa tulokset kuviin.

Ylläpidä aikaisempia hakujasi
Tarkista aiemmat hakusi ja poista haut, joita et enää tarvitse.

Päivitä sijaintisi
Kun päivität sijaintisi, saat paikallisia tuloksia, kuten lähellä olevia kauppoja ja huoltoasemia.

Vältä seksuaalisia kuvia
Ota SafeSearch käyttöön, jos haluat suodattaa seksuaalisen sisällön hakutuloksista.

Huom. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä ja laitteilla.