Tips til mobilsøgning

Her er de mest populære tips til, hvordan du foretager en Google-søgning på din telefon eller tablet.

Hent Google-appen
Download Google-appen til Android eller iPhones og iPads.

Indtal dine søgninger
Ved at give talekommandoer til din enhed kan du bl.a. søge, oprette påmindelser, få rutevejledning og sende beskeder.

Søg med håndskrift
Brug fingeren til at skrive din søgeterm.

Søg efter billeder
Filtrer dine resultater, så du kun ser billeder.

Administrer dine tidligere søgninger
Se dine tidligere søgninger, og slet dem, du ikke vil have mere.

Opdater din placering
Når du opdaterer din placering, får du lokale resultater, f.eks. butikker og tankstationer i nærheden.

Undgå stødende billeder
Aktivér Beskyttet søgning for at bortfiltrere stødende resultater fra dine søgeresultater.

Bemærk! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog og enheder.