Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tips til mobilsøgning

Here are the most popular tips for doing Google searches on your phone or tablet.

Hent Google-appen
Download Google-appen til Android eller iPhones og iPads.

Søg ved hjælp af stemmen
Tal til din enhed for at søge på Google.

Søg med håndskrift
Brug fingeren til at skrive din søgeterm.

Søg efter billeder
Filtrér dine resultater, så du kun ser billeder.

Administrer dine tidligere søgninger
Se dine tidligere søgninger, og slet dem, du ikke vil have mere.

Opdater din lokation
Når du opdaterer din lokation, får du lokale resultater, f.eks. butikker og tankstationer i nærheden.

Undgå eksplicitte billeder
Aktivér Beskyttet søgning for at bortfiltrere eksplicitte resultater i dine søgeresultater.

Note: Some features aren't available for all languages and devices.