Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Consells sobre la cerca mòbil

Here are the most popular tips for doing Google searches on your phone or tablet.

Obtenir l'aplicació Google
Baixeu l'aplicació Google per a Android o per a iPhones i iPads.

Fer cerques amb la veu
Parleu al dispositiu per fer cerques a Google.

Escriure la cerca a mà
Feu servir el dit per escriure el terme de cerca.

Cercar imatges
Filtreu els resultats per veure només imatges.

Gestionar les cerques anteriors
Consulteu les cerques que heu fet anteriorment i suprimiu les que ja no vulgueu.

Actualitzar la ubicació
Quan actualitzeu la vostra ubicació, obtindreu resultats locals, com ara les botigues i les gasolineres properes.

Evitar les imatges explícites
Activeu SafeSearch per filtrar els resultats explícits a la cerca.

Note: Some features aren't available for all languages and devices.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda