Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Het bericht Deze site is mogelijk gehackt

Je ziet het bericht 'Deze site is mogelijk gehackt' als we denken dat een hacker misschien enkele bestaande pagina's op de site heeft gewijzigd of nieuwe spampagina's heeft toegevoegd. Als je de site bezoekt, kun je worden omgeleid naar spam of malware.

gehackte website waarschuwing Wat je kunt doen als je dit bericht ziet

We raden je aan deze website niet te bezoeken totdat dit bericht uit de zoekresultaten is verdwenen.

Dit bericht verwijderen van je site

De melding 'Deze site is mogelijk gehackt' wordt pas verwijderd nadat de website-eigenaar actie heeft ondernomen.

Probeer de volgende stappen om het probleem met je website te verhelpen:

1. Registreer en verifieer je site in Search Console van Google.
  2. Log in bij Search Console en ga naar het gedeelte Beveiligingsproblemen. Hier kun je details bekijken van voorbeeld-URL's die misschien zijn gehackt. Los het beveiligingsprobleem op waardoor je website is geïnfecteerd. Als je dat niet doet, is de kans groot dat je site opnieuw wordt geïnfecteerd.
  3. Lees onze bronnen voor gehackte sites voor meer informatie over hoe je problemen met je website kunt verhelpen.
  4. Vraag een nieuwe beoordeling aan via het gedeelte Beveiligingsproblemen van Search Console wanneer je website schoon en beveiligd is. Nadat we hebben gecheckt of je site is opgeschoond, verwijderen we het bericht Deze site is mogelijk gehackt.

Meer hulp nodig? Stel een vraag op het productforum waar enkele Search Console-experts je kunnen helpen.