Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Meddelelsen "Dette website er muligvis blevet hacket".

Du får vist meddelelsen "Dette website er muligvis blevet hacket", hvis vi mener, at en hacker kan have ændret nogle af de eksisterende sider på websitet eller tilføjet nye spamsider. Hvis du besøger websitet, bliver du muligvis omdirigeret til spam eller malware.

Sådan gør du, når du får vist denne meddelelse

Vi anbefaler, at du ikke besøger websitet, før denne meddelelse forsvinder fra søgeresultaterne.

Fjern denne meddelelse fra dit website

Notifikationen "Dette website er muligvis blevet hacket" fjernes ikke, før websiteejeren reagerer.

Prøv at gøre følgende for at løse problemet med dit website:

1. Registrer og bekræft dit website i Googles Search Console.
  2. Log ind på Search Console, og tjek sektionen "Sikkerhedsproblemer" for at se oplysninger om webadresser, der kan være blevet hacket. Løs det sikkerhedsproblem, der var årsag til, at dit website blev hacket. Hvis problemet ikke løses, er der stor risiko for, at dit website bliver inficeret igen.
  3. Læs vores ressourcer om hackede websites for at få nærmere oplysninger om, hvordan du løser problemet med dit website.
  4. Anmod om en gennemgang i sektionen Sikkerhedsproblemer i Search Console, når hele dit website er renset og sikkert. Når vi har fastslået, at problemet med dit website er løst, fjerner vi meddelelsen "Dette website er muligvis blevet hacket".

Har du brug for mere hjælp? Stil et spørgsmål i produktforummet, hvor eksperter i Search Console kan hjælpe dig.