Dynamische resultaten weergeven terwijl u typt

Tijdens het typen van een zoekopdracht begint Google Instant automatisch voorspellingen voor uw zoekopdracht weer te geven. Als de gewenste resultaten er niet bij staan, typt u gewoon verder. De voorspellingen worden vervolgens dynamisch bijgewerkt om zo snel mogelijk nieuwe resultaten weer te geven.

Instellingen voor dynamische resultaten wijzigen

Volg de onderstaande instructies om uw Google Instant-instellingen te wijzigen. Wilt u voor elke browser of computer die u gebruikt dezelfde Google Instant-instelling hanteren, controleer dan of u bent ingelogd bij uw Google-account voordat u uw instellingen bijwerkt.

1. Ga op uw computer of tablet naar de pagina Zoekinstellingen
  2. Geef onder 'Google Instant-voorspellingen' aan wanneer Google resultaten moet weergeven terwijl u typt.
  3. Klik op Opslaan.

Waar dynamische resultaten vandaan komen

Terwijl u typt, begint Google automatisch voorspellingen voor uw zoekopdracht weer te geven. De aangeboden zoekopdrachten zijn gebaseerd op de zoekactiviteiten van andere mensen en de inhoud van webpagina's die door Google zijn geïndexeerd.

Dynamische resultaten worden niet weergegeven

Worden er geen dynamische resultaten weergegeven terwijl Google Instant wel is ingeschakeld, pas dan de volgende tips toe om het probleem op te lossen.

Controleren of snelheid het probleem is

Er worden alleen voorspellingen weergegeven als het computernetwerk snel genoeg is.

Testen of snelheid de reden is waarom er geen dynamische resultaten worden weergegeven

1. Ga naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Geef onder 'Google Instant-voorspellingen' aan wanneer Google resultaten moet weergeven terwijl u typt.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Lees de grijze tekst onder 'Alleen als mijn computer snel genoeg is'.
    • Staat er 'Dynamisch zoeken is momenteel ingeschakeld voor Google Zoeken', dan is snelheid niet het probleem.
    • Staat er 'Dynamisch zoeken is momenteel uitgeschakeld voor Google Zoeken', dan is snelheid wel het probleem.

Manieren om uw snelheid te verbeteren

• Upgrade naar de nieuwste versie van uw browser.
  • Zorg dat er geen grote programma's, zoals streaming films, op de achtergrond worden uitgevoerd.
  • Upgrade naar een nieuwere computer.
  • Upgrade naar een snellere internetverbinding. Als u bijvoorbeeld een inbelverbinding gebruikt, kunt u misschien overstappen op een breedbandverbinding.
Meer letters typen

Resultaten tijdens het typen worden alleen weergegeven als op basis van ons algoritme met een redelijke mate van zekerheid kan worden voorspeld wat u zoekt. Als er geen Google Instant-resultaten worden weergegeven nadat u de eerste paar letters van uw zoekopdracht heeft getypt, typt u nog enkele letters. Werkt dat ook niet, dan moet u misschien op Enter drukken om de resultaten weer te geven.

Andere redenen waarom dynamische resultaten niet worden weergegeven
  • Google Instant-resultaten werken alleen op de startpagina van Google of een zoekresultatenpagina van Google.
  • Google Instant werkt met Firefox 3+, Safari 5+, Internet Explorer 9+ of Google Chrome 5+. Gebruikt u een oudere browser, dan moet u deze bijwerken naar de nieuwste versie om dynamische resultaten te kunnen weergeven.
  • Google Instant biedt mogelijk geen ondersteuning voor het Google-domein dat of de taal die u gebruikt.