Veure resultats immediats a mesura que s'escriu

Quan comenceu a escriure la cerca, Google Instant prediu el que esteu cercant i comença a mostrar resultats pertinents. Si no obteniu els resultats que voleu, continueu escrivint i els resultats s'actualitzaran.

Canviar la configuració dels resultats immediats

Nota: si voleu que la configuració de Google Instant sigui la mateixa en tots els navegadors que utilitzeu, assegureu-vos d'iniciar la sessió al compte de Google abans d'actualitzar-la.

1. Aneu a la pàgina Configuració de la cerca a l'ordinador o a la tauleta.
  2. A "Prediccions de Google Instant", trieu quan voleu que Google us mostri els resultats a mesura que escriviu.
  3. Seleccioneu Desa.

Origen dels resultats immediats

Les cerques possibles que es mostren es basen en cerques d'altres usuaris i en el contingut de les pàgines web que Google ha indexat.

No es mostren resultats d'Instant

Si Google Instant està activat però no es mostren resultats immediats, proveu els suggeriments següents.

Comprovar si la velocitat és el problema

Només veureu prediccions si la xarxa de l'ordinador és prou ràpida.

Provar si la velocitat és el problema

1. Aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. A "Prediccions de Google Instant", trieu quan voleu que Google us mostri els resultats a mesura que escriviu.
  3. Seleccioneu Desa.
  4. Mireu el text gris que hi ha a sota de "Només quan el meu equip sigui prou ràpid".
    • Si es mostra que Instant està activat per a la cerca web, la velocitat no és el problema.
    • Si es mostra que Instant està desactivat per a la cerca web, la velocitat és el problema.

Maneres de millorar la velocitat

• Feu l'actualització a la darrera versió del navegador.
  • Eviteu utilitzar programes grans, com ara reproduir pel·lícules en temps real, en segon pla.
  • Utilitzeu un ordinador més nou.
  • Feu l'actualització a una connexió a Internet més ràpida. Per exemple, si utilitzeu una connexió a Internet de marcatge, proveu de canviar a una connexió a Internet de banda ampla.
Provar d'escriure més

Només veureu resultats a mesura que escriviu si el nostre algorisme té una idea bastant clara del que esteu cercant. Per tant, si no es mostren resultats de Google Instant després d'escriure les primeres lletres de la cerca, proveu d'escriure'n unes quantes més. Si això tampoc no funciona, pot ser que hàgiu de prémer Retorn per veure resultats.

Altres motius pels quals és possible que no es mostrin resultats immediats
  • Els resultats de Google Instant només funcionen des de la pàgina d'inici de Google o des d'una pàgina de resultats de cerca de Google.
  • Google Instant funciona a Firefox 3, Safari 5, Internet Explorer 9 o Google Chrome 5, i versions posteriors. Si utilitzeu un navegador anterior, heu d'actualitzar-lo a la darrera versió per veure resultats immediats.
  • Utilitzeu un domini de Goo un idioma que Google Instant no admet.