Se direkte resultater, mens du skriver

Mens du indtaster dine søgeord, viser Google Direkte automatisk resultater for en populær søgning, der begynder med disse bogstaver. Hvis du ikke kan se de resultater, du er på jagt efter, skal du bare blive ved med at skrive, så opdateres resultaterne. Herved finder du lynhurtigt de oplysninger, du søger, uden at skulle indtaste hele søgningen.

Skift indstillinger for direkte resultater

Følg vejledningen nedenfor for at ændre dine indstillinger for Google Direkte. Hvis indstillingerne for Google Direkte skal være identiske for alle browsere eller computere, du bruger, skal du sørge for at logge ind på din Google-konto, inden du opdaterer dine indstillinger.

• Gå til siden Søgeindstillinger på din computer eller tablet.
  • Under "Google Direkte-forslag" skal du vælge, hvornår Google skal vise dig resultater, mens du skriver.
  • Klik på Gem for at opdatere dine indstillinger for Google Direkte på denne computer eller tablet.
Gå til siden Søgeindstillinger

Find og ret problemer med Google Direkte

Oplever du problemer med Google Direkte? Find ud af, hvorfor direkte resultater ikke vises.

Se direkte resultater

Dette sker, når du søger:

1. Åbn Google Søgning.
  2. Begynd at skrive. Resultaterne vil begynde at blive vist.
  3. Skriv mere for at se flere resultater. Mens du skriver, opdateres resultaterne automatisk.
  4. Når du har fundet den ønskede søgning, skal du klikke på den for at se resultaterne.

Hvor søgeforslagene stammer fra

Mens du skriver, foreslår Google forespørgsler, som du kan vælge imellem. De søgeforespørgsler, som du får vist, afspejler brugeres søgeaktivitet og indholdet af de websider, som indekseres af Google. Få flere oplysninger om autofuldførelse.