Avisering

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hitta information om en bild

Du kan hitta mer information om bilder i sökresultaten genom att klicka på dem. Du kan till exempel se vilken typ av webbplats bilden kommer från och hitta relaterade bilder.

1. Besök images.google.com på datorn.
  2. Sök efter en bild.
  3. Välj en bild för att se en större version och bildinformation.
    • Tips! Om du dirigeras direkt till webbplatsen när du klickar på bilden kanske du använder en äldre webbläsaren. Åtgärda problemet genom att uppdatera webbläsaren eller söka i Google Chrome.

Härifrån kan du göra följande:

• Besöka sidan: Om du vill öppna webbsidan där Google hittade bilden väljer du webbsidans titel Visit page.
  • Skicka feedback: Om du vill rapportera en olämplig bild klickar du på Mer Mer följt av Skicka feedback.
  • Stänga bilden: Klicka på Stäng Stäng om du vill återgå till sidan med bildresultat.
  • Visa mått: Håll muspekaren över bilden om du vill se vilka mått den har.
  • Lägga till i en samling: Läs mer om samlingar.
  • Dela bilden: Klicka på Dela Dela.

Viktigt! Det är normalt att sidan med bildresultat ser annorlunda ut i telefonen eller i äldre webbläsare för datorer och surfplattor.

Relaterade resurser