Hitta information om en bild

Du kan hitta mer information om bilder som visas i sökresultaten genom att klicka på dem. Du kan till exempel se vilken webbplats bilden kom från och vilka mått den har. Du kan även hitta relaterade bilder.

På datorn
  1. Sök på images.google.com.
  2. Klicka på en bild. En större version av bilden och information om den visas. (Om webbplatsen visas direkt när du klickar på bilden kanske du använder en äldre webbläsare. Se om du kan åtgärda problemet genom att uppdatera webbläsaren eller söka i Google Chrome.)

Följande alternativ kan visas:

• Besök sidan: Öppna webbsidan där Google hittade bilden.
  • Visa bild: Visa bilden i fullständig storlek.
  • Sök med bild: Sök på internet efter liknande bilder.
  • X: Visa sidan med bildresultat igen.
  • Skicka feedback: Rapportera en olämplig bild.
P mobilen
  1. Sök på images.google.com.
  2. Tryck på bilden så att en större version öppnas.
  3. Tryck på Mer Mer i nedre högra hörnet.

Följande alternativ kan visas:

• Besök sidan: Öppna webbsidan där Google hittade bilden.
  • Visa bild: Visa bilden i fullständig storlek.
  • Sök med bild: Sök på internet efter liknande bilder.
  • Skicka feedback: Rapportera en olämplig bild.
  • X: Visa sidan med bildresultat igen.

Obs! Det är normalt att sidan med bildresultat ser annorlunda ut i mobilen eller i äldre webbläsare för datorer och surfplattor.