Finn informasjon om bilder

Du kan få mer informasjon om bilder i søkeresultater ved å klikke på dem. Du kan for eksempel se hvor stort et bilde er, og hvilket nettsted det kom fra. Du kan også finne andre bilder som er relatert til dette bildet.

På datamaskiner
  1. Gjør et søk på images.google.com.
  2. Klikk på et bilde for å se en større versjon og detaljert informasjon om bildet. (Hvis du kommer direkte til nettstedet når du klikker på bildet, kan det hende du bruker en eldre nettleser. Du kan prøve å løse problemet ved å oppdatere nettleseren eller søke på Google Chrome.)

Herfra kan du se disse alternativene:

• Gå til siden: Gå til nettsiden der Google fant dette bildet.
  • Se bildet: Se bildet i full størrelse.
  • Søk med bilder: Søk på nettet etter lignende bilder.
  • X: Gå tilbake til bilderesultatsiden.
  • Send tilbakemelding: Rapportér et upassende bilde.
På mobilenheter
  1. Gjør et søk på images.google.com.
  2. Trykk på bildet for å se en større versjon.
  3. Trykk på Mer Mer nederst til høyre.

Herfra kan du se disse alternativene:

• Gå til siden: Gå til nettsiden der Google fant dette bildet.
  • Se bildet: Se bildet i full størrelse.
  • Søk med bilder: Søk på nettet etter lignende bilder.
  • Send tilbakemelding: Rapportér et upassende bilde.
  • X: Gå tilbake til bilderesultatsiden.

Merk: Det er normalt at bilderesultatsiden ser annerledes ut på telefoner og på eldre versjoner av nettlesere for datamaskiner og nettbrett.