Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informatie over een afbeelding vinden

Je kunt meer informatie over een afbeelding vinden door in de zoekresultaten op de afbeelding te klikken. Je kunt bijvoorbeeld zien van welk type site de afbeelding afkomstig is en afbeeldingen zoeken die eraan gerelateerd zijn.

1. Ga op je computer naar images.google.nl.
  2. Zoek een afbeelding.
  3. Selecteer een afbeelding om een grotere versie en de details van de afbeelding weer te geven.
    • Tip: Als je browser rechtstreeks naar de website gaat als je de afbeelding selecteert, gebruik je mogelijk een oudere browser. Je kunt het probleem oplossen door de browser te updaten of te zoeken met Google Chrome.

Hier vind je de volgende opties:

• De pagina bezoeken: Selecteer de titel van de webpagina Visit page om naar de webpagina te gaan waar Google de afbeelding heeft gevonden.
  • Feedback sturen: Als je een ongepaste afbeelding wilt melden, klik je op Meer Meer en dan Feedback sturen.
  • De afbeelding sluiten: Als je wilt teruggaan naar de pagina met afbeeldingsresultaten, klik je op Sluiten Sluiten.
  • Afmetingen weergeven: Plaats de muisaanwijzer op de afbeelding om de afmetingen te bekijken.
  • Toevoegen aan een collectie: Meer informatie over collecties.
  • De afbeelding delen: Klik op Delen Delen.

Belangrijk: Het is normaal dat je pagina met afbeeldingsresultaten er anders uitziet op een telefoon of in oudere browserversies op een computer of tablet.