Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informatie over een afbeelding vinden

Je kunt meer informatie over een afbeelding vinden door in de zoekresultaten op de afbeelding te klikken. Je kunt bijvoorbeeld zien van welk type site de afbeelding afkomstig is en afbeeldingen zoeken die eraan gerelateerd zijn.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar images.google.com of open de Google-app Google-app.
  2. Zoek een afbeelding.
  3. Tik op de afbeelding voor een grotere versie.
Hier vind je de volgende opties:
  • De pagina bezoeken: Tik op Bezoeken om naar de webpagina te gaan waar Google de afbeelding heeft gevonden.
  • Feedback sturen: Als je een ongepaste afbeelding wilt melden, tik je onderaan op Feedback sturen.
  • De afbeelding sluiten: Als je wilt teruggaan naar de pagina met afbeeldingsresultaten, tik je op Sluiten Sluiten.
  • Toevoegen aan een collectie: Meer informatie over collecties.
  • De afbeelding delen: Tik op Delen Delen.

Belangrijk: Het is normaal dat je pagina met afbeeldingsresultaten er anders uitziet op een telefoon of in oudere browserversies op een computer of tablet.