Få oplysninger om et billede

Du kan få flere oplysninger om de billeder, du ser i søgeresultaterne, ved at klikke på billedet. Du kan f.eks. se, hvilket website billedet kom fra, og dets mål. Du kan også finde billeder, der er relateret til det.

På computeren
  1. Foretag en søgning på images.google.dk.
  2. Klik på et billede for at se en større version af billedet samt oplysninger om det. Hvis du videresendes direkte til websitet, når du klikker på et billede, kan det skyldes, at du bruger en ældre browser. Du kan prøve at løse problemet ved at opdatere din browser eller søge via Google Chrome.

Her har du muligvis følgende muligheder:

• Besøg siden: Gå til den webside, hvor Google har fundet dette billede.
  • Se billedet: Se hele billedet i fuld størrelse.
  • Foretag en billedsøgning: Søg efter lignende billeder på nettet.
  • X: Gå tilbage til billedets resultatside.
  • Send feedback: Anmeld et upassende billede.
På en mobilenhed
  1. Foretag en søgning på images.google.dk.
  2. Tryk på billedet for at se en større version.
  3. Tryk på Mere Mere nederst til højre.

Her har du muligvis følgende muligheder:

• Besøg siden: Gå til den webside, hvor Google har fundet dette billede.
  • Se billedet: Se hele billedet i fuld størrelse.
  • Foretag en billedsøgning: Søg efter lignende billeder på nettet.
  • Send feedback: Anmeld et upassende billede.
  • X: Gå tilbage til billedets resultatside.

Bemærk! Det er normalt, at din resultatside for billeder ser anderledes ud på din telefon eller på ældre versioner af browsere til computere og tablets.