Obtenir informació sobre una imatge

Podeu fer clic en qualsevol de les imatges que es mostren als resultats de la cerca per obtenir-ne més informació. Per exemple, podeu saber de quin lloc prové la imatge, esbrinar-ne les dimensions i trobar imatges relacionades.

Ordinador
  1. Feu una cerca a images.google.com.
  2. Feu clic en una imatge per veure'n una versió més gran i els detalls. (Si en fer clic a la imatge accediu directament al lloc web, és possible que el navegador no estigui actualitzat. Per solucionar-ho, actualitzeu el navegador o feu la cerca a Google Chrome.)

A partir d'aquí, podreu fer el següent:

• Visitar la pàgina: aneu a la pàgina web en què Google hagi trobat la imatge.
  • Veure la imatge: consulteu la versió de la imatge a mida completa.
  • Cercar per imatge: cerqueu imatges similars al web.
  • X: torneu a la pàgina d'imatges trobades.
  • Enviar suggeriments: informeu d'una imatge inadequada.
Mòbil
  1. Feu una cerca a images.google.com.
  2. Toqueu una imatge per veure'n una versió més gran.
  3. A l'extrem inferior dret, toqueu Més Més.

A partir d'aquí, podreu fer el següent:

• Visitar la pàgina: aneu a la pàgina web en què Google hagi trobat la imatge.
  • Veure la imatge: consulteu la versió de la imatge a mida completa.
  • Cercar per imatge: cerqueu imatges similars al web.
  • Enviar suggeriments: informeu d'una imatge inadequada.
  • X: torneu a la pàgina d'imatges trobades.

Nota: és normal que l'aspecte de la pàgina d'imatges trobades sigui diferent al telèfon o en versions anteriors dels navegadors per a ordinador i per a tauleta.

Articles relacionats