Actualitzar la ubicació a Google

Quan feu una cerca a Google, utilitzem la vostra ubicació per oferir-vos els resultats més rellevants. Per exemple, si sou a Barcelona i cerqueu cafeteries, us mostrem les que teniu més a prop.

Deixar de compartir la ubicació

Podeu deixar de compartir la ubicació amb Google canviant la configuració, però és possible que Google segueixi suggerint una ubicació en funció de l'adreça IP, les ubicacions recents o l'historial d'ubicacions. Si no voleu compartir l'historial d'ubicacions, consulteu la cronologia de Google Maps.

Quan feu servir Internet, compartiu l'adreça del proveïdor de xarxa, que pot ser a prop de la vostra ubicació. Google utilitza aquesta informació per mostrar resultats que us poden interessar. No hi ha cap manera de deixar de compartir l'adreça del proveïdor de xarxa.

Obteniu informació sobre com podeu consultar i controlar l'activitat al compte.

Editar l'adreça de casa o de la feina

Si no veieu els resultats correctes per a l'adreça de casa o de la feina, podeu actualitzar-les a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu definir o canviar l'adreça de casa o de la feina.

Activar i desactivar la ubicació

1. Obre l'aplicació Configuració a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toca Privacitat i després Serveis de localització.
  3. A la part superior dreta, activa o desactiva la ubicació.

Comprovar i actualitzar la ubicació

Si fas servir un navegador, com ara Chrome o Safari, pots veure la teva ubicació i actualitzar-la directament des de la pàgina de resultats de la cerca. Aquests passos no són vàlids per a l'aplicació Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, fes una cerca a Google.
  2. Desplaça't fins a la part inferior de la pàgina de resultats de la cerca. Veuràs la teva ubicació.
  3. Per actualitzar-la, toca Fes servir la ubicació precisa o bé Actualitza.
  4. Si se't demana que comparteixis la ubicació del dispositiu amb Google, toca Permetre.

Resoldre problemes relacionats amb la ubicació

Si la teva ubicació no està disponible, és incorrecta o bé es produeix un error, fes el següent:

• Assegura't de tenir una bona connexió a Internet.
  • Comprova que hagis activat la ubicació seguint les instruccions anteriors.
  • Si fas servir un navegador, com ara Chrome o Safari, actualitza'l.

Si continues tenint problemes, segueix els passos que s'indiquen a continuació. Si no fas servir l'aplicació Google, omet el pas 2.

Pas 1: comprova que Safari tingui accés a la teva ubicació

1. Obre l'aplicació Configuració a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toca Privacitat i després Serveis de localització.
  3. Desplaça't cap avall i toca Llocs web de Safari.
  4. A "Permetre l'accés a la ubicació", comprova que l'opció escollida sigui Amb l'aplicació en ús.

És possible que també hagis d'esborrar les dades de navegació. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. A la pantalla d'inici de l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Configuració.
  2. Desplaça't cap avall i toca Safari i després Esborrar historial i dades de lloc web.

Pas 2: comprova que l'aplicació Google tingui accés a la teva ubicació

1. Obre l'aplicació Configuració a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toca Google i després Ubicació.
  3. Selecciona Sempre o Amb l'aplicació en ús.

Pas 3: restableix la ubicació

Si la teva ubicació continua sense estar disponible després d'haver seguit els passos anteriors, prova de restablir-la. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toca General.
  3. Desplaça't cap avall i toca Reiniciar i després Restablir la ubicació i la privacitat .

Nota: quan restableixes la teva ubicació, les aplicacions deixen de fer-la servir. Per donar permís a les aplicacions perquè la tornin a utilitzar, toca Permetre quan se't sol·liciti accés a la teva ubicació.