Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvan lisääminen Googleen

Jos haluat lisätä kuvan Googlen hakutuloksiin, lisää se ensin verkkosivustollesi kuvauksen kera. Kuvaa ei voi lähettää suoraan hakutuloksiin, mutta monet verkkosivustolle lähetetyt haettavissa olevat kuvat voivat näkyä Googlen hakutuloksissa.

Kuvan lisääminen internetiin

1. Lähetä kuva verkkosivustolle

Kuva täytyy lähettää verkkosivustolle, jotta se näkyy Googlen hakutuloksissa. Oman verkkosivuston sijaan voit käyttää myös jotakin maksutonta sisältöpalvelua:

2. Varmista, että lähetetty kuva on julkinen ja haettavissa

Google löytää kuvan ja voi lisätä sen kuvahaun hakemistoon, kun lähetät sen julkiselle ja haettavissa olevalle verkkosivustolle. Varmista, että lähetät kuvan sivulle, joka on yleisesti käytettävissä. Jos esimerkiksi lähetit kuvan Google+:aan, varmista, että yksityisyysasetuksena on Julkinen.

Jos haluat lisää vinkkejä kuvan lähettämisestä sivustolle, jonka Google voi indeksoida, lue artikkeli sivuston lisäämisestä Googleen.

Näiden vinkkien avulla saat kuvasi näkymään hakutuloksissa

Saat kuvasi näkymään Googlen hakutuloksissa noudattamalla näitä kuvien julkaisuohjeita:

• Lisää kuvaus. Lisää kuvausteksti kuvan lähettyville, esimerkiksi alt-tagiin tai kuvatekstiin. Näin Google ymmärtää, mitä kuva esittää ja mihin hakuihin se liittyy.
  • Lähetä laadukkaita kuvia. Hyvä kuvasisältö on loistava tapa kasvattaa sivustosi kävijämäärää.

Ole kärsivällinen. Kuva ei näy hakutuloksissa heti internetiin lähettämisen jälkeen. Googlen pitää indeksoida sivustosi ennen kuin kuva näkyy hakutuloksissa.