Placeringsindstillinger for Google-appen

Brug vejledningen nedenfor til at administrere placeringsindstillinger, der anvendes af Google-appen, herunder Placeringshistorik og angivelse af din privat- og arbejdsadresse.

Placeringshistorik

Med Placeringshistorik kan Google-appen vise dig nyttige oplysninger på baggrund af, hvor du har været med de enheder, du er logget ind på. Google-appen bruger for eksempel dine tidligere placeringer til at vise dig trafikopdateringer for din daglige pendling ved at indlære den rute, du tager på arbejde.

Slå Placeringshistorik til eller fra
  1. Afhængigt af hvilken enhed du har, kan du åbne Google-indstillingerne fra ét af følgende steder:
    • Appen Indstillinger Indstillinger og så Google
    • Google Indstillinger Google Indstillinger
  2. Tryk på Placering og så Google Placeringshistorik.
  3. Slå Placeringshistorik til eller fra for din konto eller dine enheder:
    • Google-konto: Flyt den øverste kontakt for at slå Placeringshistorik til eller fra for alle enheder, der er tilknyttet din Google-konto.
    • Kun enheden: Flyt kontakten ud for en enhed på listen for at slå Placeringshistorik til eller fra for den pågældende enhed.

Bemærk! Når du slår Placeringshistorik fra, gemmes nye oplysninger om, hvor du har været, ikke længere. Hvis du vil fjerne tidligere placeringer, er du nødt til at slette din Placeringshistorik. Når du sletter din Placeringshistorik, er der dog nogle funktioner i Google-appen, som ikke vil fungere.

Når du slår Placeringshistorik til, gemmer Google kun disse oplysninger fra enheder, der er logget ind på din Google-konto, og hvor Placeringshistorik er slået til for den pågældende enhed.

Se din placeringshistorik
  1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på en dag for at se din Placeringshistorik.
Slet din placeringshistorik

Slet en placering

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på en dag i din kalender.
  4. Tryk på et sted, du har besøgt.
  5. Tryk på Fjern Fjern øverst til højre.

Slet historik for en bestemt dag

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på den dag, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Slet dag.

Slet historik for en bestemt periode

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger og så Slet interval i Placeringshistorik.
  3. Vælg start- og slutdato, og tryk på Fortsæt.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Jeg er indforstået og vil gerne slette".
  5. Tryk på Slet.

Slet hele din placeringshistorik

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger
  3. Tryk på Slet al placeringshistorik.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Jeg er indforstået og vil gerne slette".
  5. Tryk på Slet.

Angiv placering for hjem og arbejde

Angiv din privat- og arbejdsadresse for at få oplysninger om pendlertrafik, rejseassistance og meget mere.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Under "Google Assistent" skal du trykke på Indstillinger og så Personlige oplysninger og så Privat- og arbejdsadresse.
  4. Tryk på Tilføj privatadresse eller Tilføj arbejdsadresse, og angiv derefter adressen.

Bemærk! Når først du har tilføjet en privat- eller arbejdsadresse i Google-appen, kan du ikke slette den igen. Du kan ændre privat- eller arbejdsadressen ved at følge vejledningen ovenfor.