Skift placeringsindstillinger for Google-appen

Du kan ændre Google-appens placeringsindstillinger, bl.a. Placeringshistorik og din hjemme- og arbejdsadresse.

Placeringshistorik

Med Placeringshistorik kan Google-appen vise dig nyttige oplysninger på baggrund af, hvor du har været med de enheder, du er logget ind på. Google-appen bruger for eksempel dine tidligere placeringer til at vise dig trafikopdateringer for din daglige pendling ved at indlære den rute, du tager på arbejde.

Aktivér eller deaktiver Placeringshistorik

Du kan til enhver tid deaktivere Placeringshistorik for din konto. Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, skal din administrator gøre denne indstilling tilgængelig for dig. Hvis vedkommende gør det, kan du bruge Placeringshistorik som enhver anden bruger.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger efterfulgt af Google efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Placeringshistorik under "Aktivitetsadministration".
  4. Vælg, om din konto eller dine enheder skal kunne rapportere Placeringshistorik til Google:
    • Din konto og alle dine enheder: Slå Brug Placeringshistorik til eller fra øverst.
    • Kun en bestemt enhed: Tryk på Enheder på denne konto, og slå derefter enheden til eller fra.

Hvis du er i en browser, skal du gå til sektionen Aktivitetsadministration på din Google-konto. Det kan være nødvendigt at logge ind. Slå Placeringshistorik til eller fra øverst.

Bemærk! Når du slår Placeringshistorik fra, gemmes nye oplysninger om, hvor du har været, ikke længere. Hvis du vil fjerne tidligere placeringer, er du nødt til at slette din Placeringshistorik. Når du sletter din Placeringshistorik, fungerer nogle funktioner i Google-appen ikke.

Når du slår Placeringshistorik til, gemmer Google kun disse oplysninger fra enheder, der er logget ind på din Google-konto, og hvor Placeringshistorik er slået til for den pågældende enhed.

Se din Placeringshistorik
  1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på en dag for at se din Placeringshistorik.
Slet din Placeringshistorik

Slet én placering

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på en dag i din kalender.
  4. Tryk på et sted, du har besøgt.
  5. Tryk på Fjern Fjern øverst til højre.

Slet historik for en bestemt dag

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Vis kalender Vis kalender øverst til højre.
  3. Tryk på den dag, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Slet dag.

Slet historik for et bestemt tidsrum

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger og så Slet interval i Placeringhistorik.
  3. Vælg start- og slutdato, og tryk på Fortsæt.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Det er forstået. Slet alligevel".
  5. Tryk på Slet.

Slet hele din Placeringshistorik

1. Gå til siden Placeringshistorik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Slet al Placeringshistorik.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Det er forstået. Slet alligevel".
  5. Tryk på Slet.

Angiv din hjemme- og arbejdsadresse

Angiv din hjemme- og arbejdsadresse for at få oplysninger om din pendling, rejsehjælp og meget mere.

Hvis du angiver din hjemme- eller arbejdsadresse, kan de bruges til at anslå din placering, når det er sandsynligt, at du befinder dig på et af disse steder.

Du kan redigere eller slette din hjemme- eller arbejdsadresse i Google Maps.

Hvis placeringen af dine markerede steder er blevet brugt til at give dig søgeresultater, vil der stå Baseret på dine steder (Hjem) eller Baseret på dine steder (Arbejde) i placeringsoplysningerne nederst på søgeresultatsiden.