Søkeresultater fra Google-produktene dine

Du kan søke etter informasjon fra andre Google-produkter du bruker, for eksempel Gmail eller Google Kalender. Prøv å søke etter kommende flyreiser, avtaler eller reservasjoner på restauranter.

Finn søkeresultater fra andre produkter

1. Gå til google.com.
    • Merk: Du får ikke slike resultater hvis nettadressen inneholder «http» i stedet for «https».
  2. Klikk på Logg på øverst til høyre.
    • Hvis du ser profilbildet for Google-kontoen din, er du allerede logget på.
  3. Prøv et av eksempelsøkene nedenfor.

Eksempelsøk

Merk: Noen av eksemplene fungerer ikke i alle regioner.

• Aktiviteter: Finn aktiviteter og avtaler fra Google Kalender ved å søke etter aktivitetene mine.
  • Regninger: Finn regningene dine ved å søke etter regningene mine. Du kan også søke etter bestemte typer regninger eller regninger fra en bestemt periode. Eksempel: Telenor-regningene mine fra 2018.
  • Pakker: Finn ut når pakken din er fremme, ved å søke etter pakkene mine.
  • Reservasjoner: Finn restaurant- og hotellreservasjonene dine ved å søke etter reservasjonene mine.
  • Flyreiser: Finn de kommende flyreisene dine og siste informasjon om dem ved å søke etter flyreisene mine.
  • Google Foto: Finn bilder du har lagret på Google Foto, ved å søke etter bildene mine eller bildene mine fra New York i 2019.

Personvern for søkeresultatene dine

Resultatene fra Google-produktene dine er private. Ingen andre får informasjonen din i resultatene sine, med unntak av informasjon du selv har delt offentlig eller med bestemte personer.

Du er for eksempel den eneste som får resultater fra din egen Gmail og Google Kalender.

Slå resultater fra andre produkter av eller på

Det er du som bestemmer om du skal få søkeresultater fra andre Google-produkter.

Merk: Du må søke via «https://www.google.com» og være logget på en Google-konto for å kunne følge disse trinnene.

1. Gå til Innstillinger for søk på datamaskinen din.
    • Hvis du ikke er logget på, klikker du på Logg på øverst til høyre.
  2. Under «Private resultater» klikker du på Ikke bruk private resultater. (Hvis du ikke ser «Private resultater»-innstillingen, må du sørge for at du har «https» i nettadressen i stedet for «http».)
  3. Klikk på Lagre.

Private resultater fortsetter å være slått av så lenge du er logget på Google-kontoen din. Du kan fortsatt få resultater basert på nett- og appaktiviteten din.

For å slutte å få søkeresultater basert på kontoaktiviteten din og andre Google-produkter, finn ut hvordan du slår av Nett- og appaktivitet.