Zoekresultaten uit uw Google-producten

U kunt zoeken naar informatie uit andere Google-producten die u gebruikt, zoals Gmail, Google Agenda en Google+.

U kunt bijvoorbeeld naar informatie zoeken over uw geplande vluchten, restaurantreserveringen of afspraken.

Zoekresultaten uit andere producten weergeven

1. Ga naar https://www.google.com. (Deze resultaten worden niet weergegeven als er 'http' in plaats van 'https' in de URL staat.)
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Probeer een van de onderstaande voorbeelden van zoekopdrachten.

Voorbeelden van zoekopdrachten

Opmerking: Niet al deze voorbeelden werken in alle regio's.

• Afspraken: Bekijk afspraken uit Google Agenda door te zoeken naar mijn afspraken.
  • Facturen: Bekijk uw facturen, wanneer u ze moet betalen en hoeveel u moet betalen door te zoeken naar mijn facturen. U kunt ook zoeken naar specifieke typen facturen of naar facturen uit een bepaalde periode. Bijvoorbeeld: mijn facturen voor ziggo 2013.
  • Pakketten: Bekijk wanneer uw pakket wordt bezorgd door te zoeken naar mijn pakketten.
  • Reserveringen: Bekijk restaurant- of hotelreserveringen door te zoeken naar mijn reserveringen.
  • Vluchten: Zoek naar geplande vluchten om actuele vluchtinformatie te bekijken door te zoeken naar mijn vluchten.
  • Google Foto's: Vind uw foto's uit Google Foto's door te zoeken naar mijn foto's of bijvoorbeeld mijn foto's new york in 2013.

Resultaten uit andere producten in- of uitschakelen

U bepaalt zelf of u zoekresultaten uit andere Google-producten te zien krijgt.

Voor alle zoekopdrachten (desktop en mobiel)
  1. Ga naar de pagina Zoekinstellingen. Als u nog niet bent ingelogd, klikt u op Inloggen.
  2. In het gedeelte Privéresultaten selecteert u Geen privéresultaten gebruiken. (Als u het gedeelte Privéresultaten niet ziet, zorgt u dat er 'https' in de URL staat in plaats van 'http'.)
  3. Klik op Opslaan.

Privéresultaten blijven uitgeschakeld zolang u bent ingelogd op uw Google-account. Als privéresultaten zijn uitgeschakeld, kunt u nog steeds resultaten te zien krijgen op basis van uw web- en app-activiteit.

Tijdelijk (alleen voor desktop)

Opmerking: Deze instellingen worden alleen weergegeven als u bent ingelogd op uw Google-account en zoekt op https://www.google.com.

• Uitschakelen: Als u privéresultaten wilt uitschakelen en alleen de resultaten van het openbare web wilt bekijken, klikt u op Instellingen en vervolgens Privéresultaten verbergen. Als u uw browser sluit, kunnen er weer privéresultaten worden weergegeven wanneer u opnieuw zoekt.
  • Inschakelen: Als u alle resultaten wilt bekijken, inclusief resultaten uit andere Google-producten, klikt u op Instellingen en vervolgens Alle resultaten weergeven.

Privacy van uw zoekresultaten

De resultaten uit uw Google-producten zijn privé. Niemand anders ziet uw informatie in zijn resultaten, tenzij u die informatie expliciet met anderen of openbaar heeft gedeeld.

U bent bijvoorbeeld de enige persoon die resultaten uit uw Google Agenda en Gmail te zien krijgt.