Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få søgeresultater fra Gmail om rejser

På Google kan du søge efter oplysninger fra Gmail, f.eks. kommende flyrejser eller hotelreservationer.

1. Gå til google.dk.
    • Du får ikke vist disse resultater, hvis webadressen indeholder "http" i stedet for "https".
  2. Klik på Log ind øverst i højre hjørne.
    • Hvis profilbilledet eller forbogstavet på din Google-konto er der, er du allerede logget ind.
  3. Prøv et af eksemplerne på en søgning nedenfor.

Eksempelsøgninger

Tip! Nogle eksempler fungerer ikke i alle områder.

• Hotelreservationer: Find hotelreservationer ved at søge efter mine reservationer.
  • Flyrejser: Find opdaterede oplysninger om dine kommende flyrejser ved at søge efter mine flyrejser.
  • Transport: Find dine bilreservationer samt bus- eller togbilletter ved at søge efter min bilreservation eller mine bus-/togbilletter.

Beskyttelse af dine søgeresultater

Resultater fra dine Google-produkter er private. Ingen andre får dine oplysninger i deres resultater, medmindre du udtrykkeligt har delt oplysningerne med dem, eller disse er offentligt tilgængelige.

Dine resultater fra Gmail kan kun ses af dig.

Aktivér eller deaktiver resultater fra Gmail

Du styrer, om du vil se søgeresultater fra Gmail.

Tip! Du skal søge på https://www.google.dk og logge ind på en Google-konto for at følge denne vejledning.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
    • Du skal være logget ind på din Google-konto.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Personligt indhold.
  3. Slå Vis personligt indhold til eller fra.

I en browser

1. Gå til indstillingerne for personligt indhold på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  3. Slå Vis personligt indhold til eller fra.

Hvis du deaktiverer personligt indhold, er det sat på pause, så længe du er logget ind på din Google-konto. Du kan stadig få resultater baseret på din web- og appaktivitet. Se, hvordan Søgning fungerer i forbindelse med din aktivitet

Hvis du ikke længere vil have søgeresultater baseret på din kontoaktivitet og aktivitet i andre Google-produkter, kan du se, hvordan du deaktiverer Web- og appaktivitet.

Få resultater fra en anden Google-konto

Bemærk! Du skal være logget ind på en Google-konto for at følge denne vejledning.

1. Gå til google.dk, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Tilføj en anden konto.
  3. Log ind, eller tryk på den konto, du vil tilføje.