Resultats de la cerca provinents dels teus productes de Google

Pots cercar informació d'altres productes de Google que utilitzis, com ara Gmail, Google Calendar i Google+.

Per exemple, pots cercar informació sobre els teus pròxims vols, reserves en restaurants o cites.

Com pots veure els resultats de la cerca d'altres productes

1. Ves a https://www.google.com (per veure aquests resultats, l'URL ha de començar per "https" i no per "http").
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Inicia la sessió.
  3. Prova una de les cerques d'exemple següents.

Cerques d'exemple

Nota: alguns dels exemples no funcionen en totes les regions.

• Esdeveniments: cerca els meus esdeveniments per veure els esdeveniments i les cites de Google Calendar.
  • Factures: cerca les meves factures per veure informació de les factures, com ara la data de venciment i l'import que cal pagar. També pots cercar tipus concrets de factures o factures d'un període determinat, per exemple, les meves factures d'orange de 2013.
  • Paquets: cerca els meus paquets per saber quan arribarà un paquet.
  • Reserves: cerca les meves reserves per veure reserves en restaurants o hotels.
  • Vols: cerca els meus vols per consultar informació actualitzada dels propers vols.
  • Google Fotos: cerca les meves fotos o les meves fotos de nova york de 2013 per trobar fotos de Google Fotos.

Activar o desactivar els resultats d'altres productes

L'usuari pot controlar si vol veure els resultats de la cerca d'altres productes de Google.

Per a totes les cerques (ordinadors i mòbils)
  1. Ves a la pàgina Configuració de la cerca. Si encara no has iniciat la sessió, fes clic a Inicia la sessió.
  2. A la secció "Resultats privats", selecciona No facis servir els resultats privats. Si no veus l'opció "Resultats privats", comprova que l'URL comenci per "https" i no per "http".
  3. Fes clic a Desa.

Els resultats privats es mantindran desactivats mentre tinguis la sessió iniciada al compte de Google. Encara que els resultats privats estiguin desactivats, és possible que vegis resultats basats en l'Activitat al web i en aplicacions.

Temporalment (només en ordinadors)

Nota: aquesta configuració només es mostrarà si has iniciat la sessió al compte de Google i fas cerques a "https://www.google.com".

• Desactivar: per desactivar els resultats privats i veure només els resultats del web públic, fes clic a Configuració Després Amaga els resultats privats. Si tanques el navegador, pot ser que la propera vegada que facis una cerca es mostrin resultats privats.
  • Activar: per veure tots els resultats, inclosos els d'altres productes de Google, fes clic a Configuració Després Mostra tots els resultats.

Privadesa dels resultats de la cerca

Els resultats provinents dels teus productes de Google són privats. Cap altre usuari no pot veure la teva informació als seus resultats tret que l'hagis compartit de manera expressa amb l'usuari o bé públicament.

Per exemple, ets l'única persona que pot veure els resultats provinents de les teves aplicacions Google Calendar i Gmail.