Sökresultat från Googles produkter

Du kan söka efter information från andra produkter från Google som du använder, till exempel Gmail, Google Kalender och Google+.

Du kan till exempel söka efter information om kommande flyg, restaurangbokningar och möten.

Visa sökresultat från andra produkter

1. Besök https://www.google.com. (Resultaten visas inte om det står http i stället för https i webbadressen.)
  2. Klicka på Logga in högt upp till vänster.
  3. Prova något av exemplen på sökningar nedan.

Exempel på sökningar

Obs! Vissa av exemplen fungerar inte i överallt.

• Händelser: Visa händelser i Google Kalender och möten genom att söka efter mina händelser.
  • Räkningar: Visa dina räkningar samt information om när du måste betala dem och vilka belopp de är på genom att söka efter mina räkningar. Det går även att söka efter vissa typer av räkningar eller räkningar från en viss tidsperiod. Exempel: mina räkningar från comhem 2013.
  • Paket: Ta reda på när ett paket ska levereras genom att söka efter mina paket.
  • Bokningar: Visa bokningar på restauranger eller hotell genom att söka efter mina bokningar.
  • Flyg: Sök efter kommande flyg och den senaste flyginformationen genom att söka efter mina flyg.
  • Google Foto: Du hittar foton från Google Foto genom att söka efter mina foton eller mina foton från new york 2013.

Aktivera och inaktivera resultat från andra produkter

Du bestämmer om du vill visa sökresultat från andra produkter från Google.

För alla sökningar (dator och mobil)
  1. Besök sidan Sökinställningar. Om du inte har loggat in redan klickar du på den blå knappen Logga in.
  2. Välj Använd inte privata resultat i avsnittet Privata resultat. (Om inställningen Privata resultat inte visas kontrollerar du att det står https i webbadressen och inte http.)
  3. Klicka på Spara.

Privata resultat är inaktiverade tills du loggar ut från ditt Google-konto. Om privata resultat är inaktiverade kan det fortfarande hända att resultat som baseras på din webb och appaktivitet visas.

Tillfälligt (endast dator)

Obs! De här inställningarna visas bara om du är inloggad på ditt Google-konto och söker på http://www.google.com

• Inaktivera: Du kan inaktivera privata resultat genom att klicka på Dölj privata resultat . Om du stänger webbläsaren kan det hända att privata resultat visas nästa gång du söker.
  • Aktivera: Visa alla resultat, inklusive resultat från andra produkter från Google, genom att klicka på Nu visas privata resultat .

Sekretess för sökresultat

Resultat från dina produkter från Google är privata. Informationen visas bara i andra personers resultat om du uttryckligen har valt att dela den med dem eller om du har delat informationen offentligt.

Resultat från Google Kalender och Gmail visas till exempel bara för dig.