Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få reiserelaterte søkeresultater fra Gmail

På Google kan du søke etter informasjon fra Gmail, for eksempel kommende flyreiser eller hotellbestillinger.

1. Gå til google.com.
    • Du får ikke slike resultater hvis nettadressen inneholder «http» i stedet for «https».
  2. Klikk på Logg på øverst til høyre.
    • Hvis du ser profilbildet eller forbokstaven for Google-kontoen din der, er du allerede pålogget.
  3. Prøv et av eksempelsøkene nedenfor.

Eksempelsøk

Tips: Noen av eksemplene fungerer ikke i alle regioner.

• Hotellbestillinger: Finn hotellbestillingene dine ved å søke etter bestillingene mine.
  • Flyreiser: Finn de kommende flyreisene dine og oppdatert informasjon om dem ved å søke etter flyreisene mine.
  • Transport: Finn bil-, buss- eller togbestillinger ved å søke etter leiebilreservasjonen min, bussbillettene mine eller togbillettene mine.

Personvern for søkeresultatene dine

Resultatene fra Google-produktene dine er private. Ingen andre får informasjonen din i resultatene sine, med unntak av informasjon du selv har delt offentlig, eller som er offentlig tilgjengelig.

Du er den eneste som får resultater fra din egen Gmail.

Slå resultater fra Gmail av eller på

Det er du som bestemmer om du skal få søkeresultater fra Gmail.

Tips: Du må søke på https://www.google.com og logge på en Google-konto for å følge denne fremgangsmåten.

1. Gå til innstillingene for personlige resultater på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  3. Slå Vis personlige resultater på eller av.

Hvis du slår av personlige resultater, er de satt på pause så lenge du er logget på Google-kontoen din. Du kan fortsatt få resultater basert på nett- og appaktiviteten din. Slik bruker Søk aktiviteten din.

For å slutte å få søkeresultater basert på kontoaktiviteten din og andre Google-produkter, finn ut hvordan du slår av Nett- og appaktivitet.