Google Apper
Hovedmeny

Søkeresultater fra Google-produktene dine

Du kan søke etter informasjon fra andre Google-produkter du bruker, for eksempel Gmail, Google Kalender og Google+.

Du kan for eksempel søke etter informasjon om flyreiser du har planlagt, bordbestillinger eller avtaler.

Slik ser du søkeresultater fra andre produkter

1. Gå til https://www.google.com. (Du ser ikke disse resultatene hvis nettadressen inneholder «http» i stedet for «https».)
  2. Klikk på Logg på øverst til venstre.
  3. Prøv et av eksempelsøkene nedenfor.

Eksempelsøk

Merk: Noen av eksemplene virker ikke i alle områder.

• Aktiviteter: Se aktiviteter og avtaler fra Google Kalender ved å søke etter my events (mine aktiviteter).
  • Regninger: Se regningene dine, inkludert når de må betales og hvor mye du skylder, ved å søke etter my bills (mine regninger). Du kan også søke etter bestemte typer regninger eller regninger fra en bestemt periode. For eksempel my telenor bills 2013.
  • Pakker: Finn ut når pakken kommer, ved å søke etter my packages (mine pakker).
  • Reservasjoner: Se restaurant- eller hotellreservasjoner ved å søke etter my reservations (mine reservasjoner).
  • Flyreiser: Søk etter flyreiser du har planlagt, ved å søke etter my flights (mine flyreiser).
  • Google Bilder: Finn bilder fra Google Bilder ved å søke etter my photos (mine bilder) eller my photos from new york in 2013.

Slå resultater fra andre produkter på eller av

Det er du som bestemmer om du vil se søkeresultater fra andre Google-produkter.

For alle søk (datamaskiner og mobilenheter)
  1. Gå til Innstillinger for søk-siden. Hvis du ikke allerede er logget på, klikker du på den blå Logg på-knappen.
  2. Velg Ikke bruk personlige resultater i «Personlige resultater»-delen. (Hvis du ikke ser «Personlige resultater»-innstillingen, må du sørge for at du har «https» i nettadressen i stedet for «http».)
  3. Klikk på Lagre.

Personlige resultater fortsetter å være slått av så lenge du er logget på Google-kontoen din. Hvis personlige resultater er slått av, kan det likevel hende du ser resultater basert på nett- og app-aktiviteten din.

Midlertidig (bare datamaskiner)

Merk: Disse innstillingene vises bare hvis du er logget på Google-kontoen din og søker på «http://www.google.com»

• Slå av: Når du klikker på «Skjul personlige resultater»-ikonet , slår du av personlige resultater og ser bare resultater fra det offentlige nettet. Hvis du lukker nettleseren, kan det hende personlige resultater vises neste gang du søker.
  • Slå på: Når du klikker på «Personlige resultater vises»-ikonet , ser du alle resultater, inkludert resultater fra andre Google-produkter.

Personvern for søkeresultatene dine

Resultatene fra Google-produktene dine er private. Ingen andre ser informasjonen din i resultatene sine, med mindre du selv har delt den med bestemte personer eller offentlig.

Du er for eksempel den eneste som ser resultater fra din egen Gmail og Google Kalender.