Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Matkatietojen haku Gmailista

Voit hakea Googlessa tietoja Gmailista, esimerkiksi tulevia lentoja tai hotellivarauksia.

1. Siirry osoitteeseen google.com.
    • Tulosten näkyminen edellyttää, että URL-osoitteen alussa on https, ei http.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
    • Jos näet Google-tilisi profiilikuvan tai nimesi alkukirjaimen, olet jo kirjautunut sisään.
  3. Kokeile yhtä alla olevista esimerkkihauista.

Esimerkkihakuja

Vinkki: Kaikki esimerkit eivät toimi kaikilla alueilla.

• Hotellivaraukset: Voit löytää hotellivarauksesi haulla omat varaukset.
  • Lennot: Voit saada tulevista lennoista ajantasaisia lentopäivityksiä haulla omat lennot.
  • Kulkuvälineet: Voit löytää auto-, bussi- tai junavarauksen haulla oma autovaraus, omat bussiliput tai omat junaliput.

Hakutuloksien tietosuoja

Googlen tuotteista saamasi hakutulokset ovat yksityisiä. Kukaan muu ei näe tietojasi hakutuloksissaan, ellet ole tarkoituksella jakanut tietoja kyseiselle henkilölle tai julkisesti.

Gmailistasi peräisin olevat hakutulokset näkyvät vain sinulle.

Gmailin hakutulosten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit itse valita, näetkö Gmailista peräisin olevia hakutuloksia.

Vinkki: Sinun on tehtävä haut osoitteesta https://www.google.com ja oltava kirjautuneena Google-tilille, jotta voit seurata näitä ohjeita.

Google-sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google-sovellus.
    • Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Omat hakutulokset.
  3. Vaihda Omat hakutulokset päälle tai pois päältä.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla Omien hakutulosten asetuksiin.
  2. Kirjaudu tarvittaessa Google-tilillesi.
  3. Vaihda Omat hakutulokset päälle tai pois päältä.

Jos laitat henkilökohtaiset tulokset pois päältä, ominaisuus pysyy keskeytettynä sen aikaa, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi. Voit silti saada tuloksia, jotka perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi. Katso, miten Haku toimii tapahtumien kanssa.

Jos et halua saada tilitapahtumiin ja muiden Googlen tuotteisiin perustuvia hakutuloksia, katso miten voit laittaa verkko- ja sovellustoiminnan pois päältä.

Toisen Google-tilin tulokset

Tärkeää: Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilille, jotta voit seurata näitä ohjeita.

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjainja sitten Lisää toinen tili.
  3. Kirjaudu lisättävälle tilille tai napauta sitä.