Hakutulokset muista Google-tuotteista

Voit etsiä tietoja, jotka ovat peräisin muista käyttämistäsi Google-tuotteista, kuten Gmailista, Google Kalenterista ja Google+:sta.

Voit esimerkiksi hakea tietoa tulevista lennoistasi, ravintolavarauksistasi tai tapaamisistasi.

Muiden tuotteiden hakutuloksien katselu

1. Avaa https://www.google.com. (Tuloksien näkyminen edellyttää, että URL-osoitteen alussa oleva tunnus on https, ei http.)
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Kirjaudu sisään.
  3. Kokeile yhtä alla olevista esimerkkihauista.

Esimerkkihakuja

Huom. Kaikki esimerkit eivät toimi kaikilla alueilla.

• Tapahtumat: voit tarkastella Google Kalenteriin merkittyjä tapahtumiasi ja tapaamisiasi hakutermillä omat tapahtumat.
  • Laskut: voit tarkastella laskujesi tietoja, kuten eräpäiviä ja summia, haulla omat laskut. Voit myös hakea tietyntyyppisiä laskuja tai laskuja tietyltä ajanjaksolta. Haku voi olla esimerkiksi omat sonera-laskut 2013.
  • Paketit: voit selvittää pakettisi saapumisajan haulla omat paketit.
  • Varaukset: voit tarkastella ravintola- tai hotellivarauksiasi haulla omat varaukset.
  • Lennot: jos haluat nähdä ajantasaisia lentopäivityksiä, voit hakea tulevia lentojasi haulla omat lennot.
  • Google Kuvat: voit hakea kuvia Google Kuvistasi haulla omat kuvat tai omat kuvat new yorkista 2013.

Muiden tuotteiden hakutulosten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit itse valita, näytetäänkö sinulle muista Google-tuotteista peräisin olevia hakutuloksia.

Kaikki haut (tietokoneet ja mobiililaitteet)
  1. Avaa hakuasetussivu. Jos et ole kirjautuneena tilillesi, klikkaa sinistä Kirjaudu sisään -painiketta.
  2. Valitse Yksityiset hakutulokset -osiossa Älä käytä yksityisiä hakutuloksia. (Jos Yksityiset hakutulokset -asetusta ei näy, varmista että URL-osoitteen alussa on tunnus https, ei http.)
  3. Valitse Tallenna.

Yksityiset hakutulokset eivät ole käytössä, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi. Jos yksityiset hakutulokset eivät ole käytössä, saatat silti nähdä hakutuloksia, jotka perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi.

Väliaikaisesti (vain tietokoneet)

Huom. Nämä asetukset näytetään vain, jos olet kirjautunut Google-tilillesi ja teet hakua osoitteessa http://www.google.fi.

• Poista käytöstä: voit poistaa yksityiset hakutulokset käytöstä ja tarkastella vain julkisen internetin hakutuloksia klikkaamalla Piilota yksityiset hakutulokset -kuvaketta . Jos suljet selaimen, yksityiset hakutulokset saattavat tulla näkyviin tehdessäsi haun seuraavan kerran.
  • Ota käyttöön: voit katsella kaikkia hakutuloksia klikkaamalla Yksityiset hakutulokset näytetään -kuvaketta . Tämä tuo näkyviin myös muiden Google-tuotteiden hakutulokset.

Hakutuloksien tietosuoja

Muista Google-tuotteista peräisin olevat hakutulokset ovat yksityisiä. Kukaan muu ei näe tietojasi hakutuloksissaan, ellet ole tarkoituksella jakanut tietoja kyseiselle henkilölle tai julkisesti.

Esimerkiksi Google Kalenteristasi ja Gmailistasi peräisin olevat hakutulokset näytetään vain sinulle.