Søgeresultater fra dine Google-produkter

Du kan søge efter oplysninger fra andre Google-produkter, du bruger, som f.eks. Gmail, Google Kalender og Google+.

Du kan f.eks. søge efter oplysninger om dine kommende flyrejser, restaurantreservationer eller aftaler.

Sådan ser du søgeresultater fra andre produkter

1. Gå til https://www.google.dk.(Du får ikke vist disse resultater, hvis webadressen indeholder "http" i stedet for "https").
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Prøv et af eksemplerne på en søgning nedenfor.

Eksempler på søgninger

Bemærk! Nogle af eksemplerne fungerer ikke i alle områder.

• Begivenheder: Se begivenheder og aftaler i Google Kalender ved at søge efter mine begivenheder.
  • Regninger: Se dine regninger, f.eks. hvornår de skal betales, og hvor meget du skylder, ved at søge efter mine regninger. Du kan også søge efter bestemte typer regninger eller regninger fra et bestemt tidspunkt. Eksempel: mine regninger fra yousee 2013.
  • Pakker: Find ud af, hvornår din pakke ankommer, ved at søge efter mine pakker.
  • Reservationer: Se restaurant- eller hotelreservationer ved at søge efter mine reservationer.
  • Flyafgange: Søg efter dine kommende flyrejser, og få de seneste flyopdateringer ved at søge efter mine flyafgange.
  • Google Fotos: Find billeder fra Google Fotos ved at søge efter mine billeder eller mine billeder fra new york i 2013.

Slå resultater fra andre produkter til eller fra

Du styrer, om du vil se søgeresultater fra andre Google-produkter.

Gælder for alle søgninger (gælder både for computere og mobilenheder)
  1. Gå til siden Søgeindstillinger. Klik på Log ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. I sektionen "Private resultater" skal du vælge Brug ikke private resultater. (Hvis du ikke kan se indstillingen "Private resultater", skal du sørge for, at du har angivet https i webadressen i stedet for http).
  3. Klik på Gem.

Private resultater vil være slået fra, så længe du er logget ind på din Google-konto. Hvis Private resultater er slået fra, kan du stadig se resultater baseret på Web- og appaktivitet.

Midlertidigt (gælder kun for computere)

Bemærk! Disse indstillinger vises kun, hvis du er logget ind på din Google-konto og søger på "http://www.google.dk"

• Slå fra: Klik på Skjul private resultater , hvis du vil slå private resultater fra, så du kun ser resultater, der er tilgængelige på nettet. Hvis du lukker din browser, vil private resultater muligvis blive vist, næste gang du søger.
  • Slå til: Klik på Viser i øjeblikket private resultater , hvis du vil se alle resultater, bl.a. resultaterne fra andre Google-produkter.

Beskyttelse af dine søgeresultater

Resultater fra dine Google-produkter er private. Ingen andre kan se dine oplysninger i deres resultater, medmindre du udtrykkeligt har delt oplysningerne med dem, eller du har delt disse offentligt.

Resultater fra Google Kalender og Gmail kan f.eks. kun ses af dig.