Søgeresultater fra dine Google-produkter

Du kan søge efter oplysninger fra andre Google-produkter, du bruger, som f.eks. Gmail, Google Kalender og Google+.

Du kan f.eks. søge efter oplysninger om dine kommende flyrejser, restaurantreservationer eller aftaler.

Sådan ser du søgeresultater fra andre produkter

1. Gå til https://www.google.com.Du får ikke vist disse resultater, hvis webadressen er http i stedet for https.
  2. Klik på Log ind.
  3. Prøv et af eksemplerne på en søgning nedenfor.

Eksempelsøgninger

Bemærk! Nogle af eksemplerne fungerer ikke i alle områder.

• Begivenheder: Se begivenheder og aftaler i Google Kalender ved at søge efter mine begivenheder.
  • Regninger: Se dine regninger, f.eks. hvornår de skal betales, og hvor meget du skylder, ved at søge efter mine regninger. Du kan også søge efter bestemte typer regninger eller regninger fra et bestemt tidspunkt. Eksempel: mine regninger fra yousee 2013.
  • Pakker: Find ud af, hvornår din pakke ankommer, ved at søge efter mine pakker.
  • Reservationer: Se restaurant- eller hotelreservationer ved at søge efter mine reservationer.
  • Flyafgange: Søg efter dine kommende flyrejser, og få de seneste flyopdateringer ved at søge efter mine flyafgange.
  • Google Fotos: Find billeder fra Google Fotos ved at søge efter mine billeder eller mine billeder fra new york i 2013.

Slå resultater fra andre produkter til eller fra

Du styrer, om du vil se søgeresultater fra andre Google-produkter.

Gælder for alle søgninger (gælder både for computere og mobilenheder)
  1. Gå til siden Søgeindstillinger. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du klikke på den blå Log ind-knap.
  2. I sektionen "Private resultater" skal du vælge Brug ikke private resultater. Hvis du ikke kan se indstillingen "Private resultater", skal du sørge for, at du har angivet https i webadressen i stedet for http.
  3. Klik på Gem.

Private resultater vil være slået fra, så længe du er logget ind på din Google-konto. Hvis Private resultater er slået fra, kan du stadig se resultater baseret på din Web- og appaktivitet.

Midlertidigt (gælder kun for computere)

Bemærk! Disse indstillinger vises kun, hvis du er logget ind på din Google-konto og søger på "http://www.google.com"

• Slå fra: Du kan slå private resultater fra, så du kun ser resultater, der er tilgængelige på nettet, ved at klikke på ikonet for "Skjul private resultater" . Hvis du lukker ned for din browser, vil private resultater muligvis blive vist, næste gang du søger.
  • Slå til: Du kan se alle resultater, bl.a. resultaterne fra andre Google-produkter, ved at klikke på ikonet for "Viser i øjeblikket private resultater" .

Beskyttelse af dine søgeresultater

Resultater fra dine Google-produkter er private. Ingen andre kan se dine oplysninger i deres resultater, medmindre du udtrykkeligt har delt oplysningerne med dem eller delt disse offentligt.

Resultater fra Google Kalender og Gmail kan kun ses af dig.