Resultats de la cerca provinents dels productes de Google

Podeu cercar informació provinent d'altres productes de Google que utilitzeu, com ara Gmail, Google Calendar i Google+.

Per exemple, podeu cercar informació sobre vols, reserves en restaurants o cites.

Com es mostren els resultats de la cerca d'altres productes

1. Accediu a https://www.google.com (no veureu aquests resultats si l'URL comença per "http" i no per "https").
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Proveu una de les cerques d'exemple següents.

Cerques d'exemple

Nota: alguns dels exemples no funcionen en totes les regions.

• Esdeveniments: cerqueu els meus esdeveniments per veure els esdeveniments i les cites de Google Calendar.
  • Factures: cerqueu les meves factures per veure informació de les factures, com ara la data de venciment i l'import que cal pagar. També podeu cercar tipus específics de factures o factures d'un període determinat. Per exemple, les meves factures d'orange del 2013.
  • Paquets: cerqueu els meus paquets per saber quan arribarà un paquet.
  • Reserves: cerqueu les meves reserves per veure reserves en restaurants o en hotels.
  • Vols: cerqueu els meus vols per consultar informació actualitzada de vols propers.
  • Google Fotos: cerqueu fotos de Google Fotos amb el text les meves fotos o les meves fotos de nova york del 2013.

Activar o desactivar els resultats d'altres productes

És decisió vostra si voleu veure resultats de la cerca d'altres productes de Google.

Per a totes les cerques (ordinadors i mòbils)
  1. Aneu a la pàgina Configuració de la cerca. Si encara no heu iniciat la sessió, feu clic al botó blau Inicia la sessió.
  2. A la secció "Resultats privats", seleccioneu No facis servir els resultats privats. (Si no veieu el paràmetre "Resultats privats", comproveu que l'URL comenci per "https" i no per "http".)
  3. Feu clic a Desa.

Els resultats privats es mantindran desactivats mentre tingueu la sessió iniciada al compte de Google. Encara que els resultats privats estiguin desactivats, és possible que vegeu resultats basats en Activitat al web i en aplicacions.

Temporalment (només en ordinadors)

Nota: aquestes opcions només es mostraran si teniu iniciada la sessió al compte de Google i feu la cerca a "http://www.google.com".

• Desactivar: per desactivar els resultats privats i veure només els resultats del web públic, feu clic a la icona "Amaga els resultats privats" . Si tanqueu el navegador, pot ser que la propera vegada que feu una cerca es mostrin resultats privats.
  • Activar: per veure tots els resultats, també els resultats provinents d'altres productes de Google, feu clic a la icona "Ara es mostren els resultats privats" .

Privadesa dels resultats de la cerca

Els resultats provinents dels vostres productes de Google són privats. Cap altre usuari no pot veure la vostra informació als seus resultats tret que l'hàgiu compartit de manera expressa amb l'usuari o bé públicament.

Per exemple, sou l'única persona que pot veure els resultats provinents de les vostres aplicacions Google Calendar i Gmail.